27 Nisan 2013 Cumartesi

Clinique Even Better Fondöten ve Chubby Sticklerim


 Clinique even better fondöteniyle tanıştıktan sonra diğer fondötenlerimle vedalaştım :) Uzun bir süredir kullanıyorum.Kapatıcılığı ve performansı gayet iyi.%100 parfümsüz ve SPF 15 içeren bu fondöten belirgin gözeneklerim olmasına rağmen tıkamadı ve siyah nokta oluşumuna neden olmadı.BB kremlerin kapatıcılığı ve toparlayıcılığı bir yere kadar sonuçta profesyonel makyajın olmazsa olmazlarından biri fondöten.Benim aldığım zaman yanında chubby stick hediyesi yoktu malesef. O kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum ama eğer fondöten ihtiyacınız varsa alırken mutlaka sorun derim :)


Gelelim Chubby Sticklere ;
Yanda 05 nolu chunky cherrynin dudağıma vermiş olduğu rengi görüyorsunuz.Renklendirmesinin çok beğenilmediğini okumuştum bazı bloglarda.Sonuçta harika bir dudak nemlendiricisi verdiği renk de hiç fena değil.Sürdüğümüz ruj değil ya haksızmıyım ama ? :)

06 watermelona gelecek olursak onun rengini dudağımda denemeden almışdım sanırım yakışacağından çok emindim ama eve gelip deneyince işler düşündüğüm gibi gitmedi.Buğday tenimde fazla sırıttı.Belki saçımı sarıya boyama kararı alırsam birgün o zaman ev dışında,dışarı çıktığımda da nemlendirmek için kullanabilirim.


5 yorum:

  1. Chubby sticklerin renk vermesini ben de hiç beğenmiyorum. Aldıktan sonra keşke renkli dudak balmı alsaydım daha güzel olurdu diye düşündüm ama almış bulundum artık. :)

    YanıtlaSil
  2. yazı için mersi bende alayım bu fondötenden çünkü siyah nokta yapmadı demişsin, nefret ediyorum siyah noktadan ve ve ben çok nadir fondöten ve pudra kullanıyorum

    YanıtlaSil
  3. Clinique markasının fondötenlerini hiç denemedim, kapatıcılığı iyi olan her fondöteni denemek istiyorum çillerim var çünkü :) bu fondöteni de oldukça merak ettim. Güzel günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler , ben fondöten konusunda oldukça seçici davranmaya çalışıyorum sende deneyip memnun kalırsan fikrini paylaş mutlaka olur mu :)

      Sil
  4. Ah chuby vah chuby ya içimde yara oldu chub :'(

    YanıtlaSil