24 Nisan 2013 Çarşamba

DARPHIN VITALSKIN


    Cildinin ışıl ışıl ve genç görünmesini isteyenler için geliştirilen bu serinin serumu ve emulsionu gerçekten harika.Benim karma ve hassas bir cilt tipim olmasına rağmen herhangi bir sorunla karşılaşmadan kullandım. Paraben içermiyor ve gözenekleri tıkamıyor. Sabah / Akşam  düzenli kullanımla cildinizdeki ışıltıyı sizde farkedebilirsiniz. Ben denedim memnun kaldım.Sizde zamana meydan okumak için estetik müdahalelerden çekiniyor ya da korkuyorsanız geleceğinizi bu seri yardımıyla garanti altına alabilirsiniz:)

2 yorum:

  1. Yaşlanma karşıtı ürünler için 5-6 yıl vaktim olduğunu düşünsem de yine de takip ediyorum bu ürünleri, çok methini duymuştum bu markanın, diğer ürünlerini de denemeyi düşünüyor musun?

    YanıtlaSil
  2. Marka gerçekten çok başarılı cilt bakım ürünlerinde. Skin Mat cildimin ihtiyacı olan bir ürün aslında cilt tipim karma olduğu için gözeneklerim biraz belirgin zamanında müdahale edip önlemeye çalışıyorum genişlemesini. Anneler günü haftasında indirimli yakaladığım bir nokta olursa hemen alıp onuda denemek istiyorum.Denersem blogda mutlaka paylaşırım yorumlarımı.

    YanıtlaSil