25 Nisan 2013 Perşembe

L'Oréal ile Saçlarda Devrim > STEAMPOD


   L'Oréal'in gerçekten devrim niteliğinde olan Steampod yüksek hızlı buhar teknolojisi ile çalışan ilk profesyonel saç düzleştiricisi bir harika.Bugün kuaförüme düz fön istiyorum ama steampodla lütfen dediğimde bakışını görmeliydiniz :) Buse'nin de katıldığı Derya&Ferhan Şensoy kardeşlerin ev sahipliği yaptığı Steampod gecesinin fotoğraflarında saçlardaki ışıltıya bayıldım.Dev bir buhar kazanı olduğunu bilmeden önce hemen  benimde bir steampodum olmalı dedim ama ne yazıkki kuaförlerde kullanım için.Keşke bunu da saç bakım ürünleri gibi kuaförlerden satın alabilsek değil mi ? :) Kimbilir belki de  L'Oréal ilerleyen günlerde bu buhar teknolojisini evde kullanıma uygun bir düzleştiriciye uyarlar.Ne de güzel olur. 


 Peki nasıl bir devrim bu Steampod bir de L'Oréal 'in tanıtımından dinleyelim;

  En çarpıcı özelliği üstün buhar gücü olan Steampod, ilk içten buhar sağlayan profesyonel saç düzleştiricisi. Steampod'un güçlü buhar teknolojisi saç bakım ürünleri için benzersiz bir tamamlayıcı görevi görüyor. Yüksek hızlı buharlı düzleştirici ve buhar ile aktive olacak şekilde tasarlanmış formüllerin etkisi ile sıradan düzleştiriciler gibi ısı şoku yaratmadan, saç şekillendiriliyor.
Su de-mineralizasyon sistemi, saçın hassaslık derecesine ve istenen saç şekline göre ayarlanabilen beş farklı ısı seçeneği, uygulama öncesi saçı pürüzsüzleştiren ultra ince çıkarılabilir tarak, anodize seramik, ayarlanabilir plakalarla Steampod pürüzsüz, disiplinli ve ayna parlaklığına bir saç görünümü vadediyor.
 Derya&Ferhan Şensoy kardeşler de ışıl  ışıl görünüyor.En yakın zamanda sizde merhaba diyin bu teknolojiye.Sevgiler

5 yorum:

  1. evimizde de kullanabilelim bunu :)
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. biraz abartılı buldum.çünkü düzleştiriciler mahvediyor saçlarımı.ayrıca çekilşim var beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kullandığı teknoloji ile sıradan düzleştiriclerden çok farklı ben çok beğendim.Evde kullanıma uygun düzleştiricilerde de ısının etkisine karşı saçları koruyan ürünler kullanmanı tavsiye ederim. Bakıyorum çekilişine

      Sil
  3. tamam çekilişine katılacağım :)

    YanıtlaSil
  4. saçlara verdiği parlaklığa ışıl ışıl etkisine bayıldım :) keşke kuaförlere sunulan bu hizmet artık tüketiciyle de buluşsa raflarda görmeyi çok isterim.

    YanıtlaSil