20 Nisan 2013 Cumartesi

TONI&GUY Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey





 Ne zamandır deniz tuzu etkili saç spreyini denemek istiyordum.Geçenlerde Toni&Guy'un  twitter üzerinden  hashtagiyle atılan twitlerden seçilenlere denemeleri için gönderim yapılacaktı. Benimde saçım tarzımdan ziyade adeta bir uzvum olduğu için bu fırsatı kaçırmadım.İyiki de atmışım o twiti :) küçük çanta boyu deniz tuzlu saç spreyi ve birkaç kullanımlık şampuan+saç kremi ikilisi geldi.


 Deniz suyu bilinenin aksine saçı kurutmaz ya da yıpratmaz.Deniz suyu, kan plazması gibi 104 ana element ve mineral içeriyor.Bir nevi saçımızın ihtiyaç duyduğu mineralleri deniz bize sunuyor.(Fransızlar cilt ve saç bakım ürünlerinde yoğun olarak deniz suyu ve yosunlardan yararlanıyor) Ne zaman denizden çıksam cildimin yenilendiğini ve saçlarımın ışıldadığını farkederim.Üstelik denizden çıktıktan sonra saçıma ellerimle şekil verip kurumaya bıraktığımda istediğim formu elde ederim. Toni&Guy bunu düşünüp denizi saçlarımızın ayağına kadar getirmiş daha ne olsun değil mi?

5 yorum:

  1. Berilcim blogunu yeni acmissin hayirli olsun cok da guzel baslamissin :) ayrica bloguma biraktigin yorum icin tekrar cok tesekkurler tavsiyelerine uyacagim :) bu arada deniz tuzu sac rengini aciyor diyorlar bi bilgin var mi?

    YanıtlaSil
  2. İpekcim çok teşekkürler beğenmene çok sevindim :) Umarım faydasını görürsün çok güzel bir yüzün var nazar boncuğu olmuş o sorun biraz. Deniz tuzu doğrudan saç rengini açmıyor canım ama güneşin etkisi ve maruz kaldığı ışınlarla renk değiştiriyor.Denizden çıktıktan sonra hemen kurulanıp güneşleniyoruz ya saçımızı korumamız gerek aslında ben bir bandana ile korumanı öneririm eğer rengi açılmasın diyorsan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iltifatlarin icin cok tesekkur ederim :) kisin saclarin cok koyulasti aslinda renginin acilmasini istiyorum gecen sene papatya suyu denedim ama hic bir ise yaramadi :(

      Sil
    2. Papatya suyunu uyguladıktan sonra güneşte bekledin mi ? Bende ara ara uygulamıştım uçlarına röfleli gibi oldu beğenmemiştim :)

      Sil
  3. toni guy en sevdiğim markalardan. blogunu takibe aldım bana da beklerim:)

    YanıtlaSil