4 Mayıs 2013 Cumartesi

VICHY - Normaderm Özel Temizleme Solüsyonu


 Vichy'nin makyaj temizliğinde benim için çok anlamlı bir yeri var :) İlk temizleme solüsyonu olarak bu elimde gördüğünüz Normaderm serisinden başladım ve öyle de devam edip gitti.Kullandığım ilk günden itibaren o kadar memnunum ki alternatif temizleyicilere yönelmedim.Hem hassas bir şekilde bütün makyajı çıkarıyor hem de nemli bırakıyor.Cildinizi kurutma gibi bir sorun yaşatmıyor size.


 İçeriğine göz atalım biraz da;
 Paraben,alkol,renklendirici ve sabun içermemesi bile  başlı başına bir tercih sebebi.Göz makyajımı çıkarmada ben farklı bir ürün kullanıyorum fakat bu ürünü gözleriniz içinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Özellikle benim gibi hassas ve karma(yağlıya dönük) bir cilt tipine sahipseniz hiçbir alerjik reaksiyonla karşılaşmadan gönül rahatlığıyla makyajınızı çıkarabilirsiniz. Umarım makyaj temizleme solüsyonu arayanlar için aydınlatıcı bir post olmuştur.Sevgiler :)

4 yorum:

  1. Bende temizleyici bir urun ariyordum, isabet oldu :) post icin tesekkurler ellerine saglik bide fiyatini soyler misin?

    YanıtlaSil
  2. Süper , çok sevindim canım :) Bunu gecen sene alıp stoklamıştım bu da son şişem , fiyat konusunda yanıltmak istemem bu yüzden .Şimdi aynı solüsyonun termal su içerikli olanı da var şeffaf bir şişede yine 200ml ona da bir bak istersen 40küsür fiyatı var.Senin cildin de hassas olduğu için kurutmaz gönül rahatlığıyla kullanırsın diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Yorumunda bahsettiğin şeffaf şişede olanı kullanmıştım, Bioderma Sensibio'nun temizleyicisi ile aynı gelmişti bana ama bunu deneyeceğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denedikten sonra sende yorumlarını paylaşırsan çok sevinirim, bakalım benim kadar sevecek misin :)

      Sil