22 Mayıs 2013 Çarşamba

Diadermine - Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli

 Günlük yüz temizleme rutinimde Clinique 3 adım serisini kullandığımdan bu yazımda bahsetmiştim TIK TIK :) Bol bol kullandığım bir ürün olduğu için alışverişimde Diadermine yüz yıkama jeline de şans tanımaya karar verdim.



  Henüz 2 kez  kullandım.Normal ve yağlı ciltler için tavsiye edilse de benim karma cildime uydu.Beyaz çayın sağlık yönünden bir sürü faydasının olduğunu biliyorum.Yeşil çay özlü temizleyiciler de kullandım fakat beyaz çayı ilk defa deniyorum.Yeşil çay gibi cildi yatıştıran bir etkisi olduğunu söyleyebilirim.
  Bu kadar olumlu etkinin yanı sıra malesef içeriğinde Benzophenone-4 bulunuyor.Diğer adı Oksibenzon olan bu madde  cildin altında emilip DNA'ya zarar verebiliyor.O yüzden ben masaj yapıp çok fazla yüze emdirerek uygulamıyorum.Bu maddenin ne derece zararlı olduğu tam olarak tespit edilememiş olsa da dikkatli olmakta fayda var ;)

6 yorum:

  1. bu markayı bende cok sevıyorum ama son zamanlarda yuzumde sıvılce yaptı

    YanıtlaSil
  2. Bu ürüne bayılan bir arkadaşım var bana da sürekli al al diyip duruyor, bu yazıdan sonra elimdekiler bitince deneyebilirim. :)

    YanıtlaSil
  3. ben ilk defa duydum bu maddeyi cok teşekkür ederım
    yazdığın ıyı oldu içeriğine cok dikkat ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende zararlı kimyasalların bir listesi var ürün alırken elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bir sonraki yazımda detaylı yer verebilirim.Gözümüzden kaçan çok şey olabiliyor malesef güzel yorumun için ben teşekkür ederim.

      Sil
  4. açıkçası içindeki zararlı madde çokta umrumda değil zararlı olmayan madde hiiiiç bişeyde yok maaalesef. Ben bu jeli çok merak ediyorum bi ara alıp kullanmayı düşündüm sonra başka şey alınca kaldı ama aklımda kalmadı değil. Almak istiyorum, o yüzden daha sonraki günlerde bu jel ile ilgili izlemlerini tekrar yazarmısın? Ne gibi olumlu olumsuz yönleri var iyimi kötümü açıkçası çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki paylaşırım zaten bir 20günlük kullanımda tam olarak rengini belli eder diye düşünüyorum.Cildimde yarattığı herhangi bir reaksiyon olup olmadığını da paylaşırım.Sevgiler

      Sil