23 Mayıs 2013 Perşembe

Hangi Maskara?

 Makyaj konusunda en sık değiştirdiğim ürünlerden biridir maskara.Çok beğendiğim maskaraya bile yeni bir maskaraya şans vermek için yüz çevirmişliğim çoktur :)


 Son zamanlarda makyaj çantamdan ayırmadığım avon super shock max maskaramdan sıkılmıştım.Bende yine avonun drama maskarasını denemeye karar verdim.Tek tek ayırıp uzatıyor fakat dolgunluk vermiyor.Super shock bunu zaten yapıyordu.Maskaramı değiştirmem pek fark etmedi doğrusu.İkisi arasında benim seçimim yine super shock maskaradan yana olur.Çünkü alt kirpikler için daha kullanışlı bir fırçaya sahip.


  Maybelline Volume Express kirpiklerime kattığı dolgunlukla favorim.(Maybelline keşke maskaradaki başarısını fondöten ve sıkıştırılmış pudralarında da gösterebilse) Çift maskara etkisi yaratıyor.Benim kirpiklerim uzun ama dolgun değildir.O yüzde maybelline performans olarak bana hitap ediyor.Umarım bu yazım sık sık maskara değiştirenlere biraz fikir vermiştir. Anlamlı ve derin bakışlar için maskarasız çıkmak yok! :)

10 yorum:

  1. Dramayı kullanmadım ama supershock max'i uzun süre kullandım. Pastel express volume ile tanısana kadar en sevdiğim maskaraydı. Sonra colossal'ı keşfettim ve yeni favorim o :)

    YanıtlaSil
  2. Colossal'ı hiç denemedim benimde aklımda olsun maybelline'den sonra deneyeceklerim listesine ekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Bu 3 maskarayı da kullandım, Super Shock gerçekten güzeldi ve üçü arasında bence en iyisi o ama şu anda kullandığım Clinique High Impact'ten çok daha memnunum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique High Impact de gerçekten muhteşem.Sonuna kadar kullanıp bitirdiğim bir maskaraydı.Farklı markalara da şans vermek için tekrar almadım.Fırçası maskarayı o kadar homojen dağıtıyor ki hiç bir tarafa daha fazla gittiği olmuyordu.Onu da özlemişim:)

      Sil
  4. O değilde oje enfes. Tırnakların takma ya da protez mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takma:) ojeyi ben sürdüm şeffaf almıştım.Çok dikkatlisin

      Sil
  5. Maybelline benimde favorim:) Onunla birlikte max factor false lashes effect kullanıyorum:)
    Hem yoğun hem uzun bir etki oluyor:)

    Bize de bekleriz:) http://bazenar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. avon süper shock kullanmıştım öğrenciyken ama şuan favorim clinique maskaraları :) maybelline de güzel bence.
    http://nypdsena.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Şu aralar essencenin iki maskarası var elimde onları kullanıyorum oldukça başarılı:) bikaç ay sonra yenilersem bu maskaralara şans veriiciim;)

    YanıtlaSil
  8. maybellıne vazgeçilmez ondan var bırde avon mascara var bendede ıkısındende cok memnunum :)

    YanıtlaSil