5 Mayıs 2013 Pazar

Pastel Ojelerim



 Pastel'in bütün ojelerine ba-yı-lı-yo-rum :) Sanırım markaya karşı da büyük bir sempatim var.Her şeyden önce bir yerli bir marka ve avrupa standartlarında üretim yapıyor. Ayrıca 4 zararlı madde olan ''Toluene,DPT(Dibutyl Phthalate),Camphor ve Formaldehyde resin'' içermiyor.  Yılbaşı serisi 315(simli beyaz),316(kahve- altın yaldızlı simli) ve 317(kırmızı simli) benim hala çok severek kullandığım 3lüm.Bu ara cıvıl cıvıl yepyeni pastel serisinin tanıtımını gördüm blog arkadaşlarımda .Gerçekten bahara yakışır güzellikte ve renk renk.Her kıyafetinize ,her rujunuza uydurabileceğiniz Pastelleriniz olsun mutlaka diye mesaj veriyor adeta:)


 Kırmızı olmazsa olmazıdır her oje koleksiyoncusunun.Bende ojelerim arasında eksik etmiyorum bu rengi.Bildiğiniz gibi  oje - ruj kombinasyonu çok önemli ne zaman kırmızı tonlarında ruj sürsem tırnağımda pastel 130 numarayla karşılaşmanız olası.Benim favori kırmızım bu ya sizin? 






















2 yorum:

  1. Pastel'den simli kırmızıyı almıştım ama tırnaklarımda çok ucuz durmuştu tam bir hayal kırıklığıydı... :/ Favori kırmızım yok, elime ne gelirse sürüyorum diyenlerdenim. Ojelerden lacivert olan çok hoş duruyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 130kırmızıyı sürdüğümde yüzük parmağıma da simli kırmızı sürüyorum harika bir hava veriyor bir de öyle dene istersen;) Benim zoruma giden simli kırmızıyı sürdüğümde çıkarması biraz zor oluyor asetona kuvvet artık :)

      Sil