17 Mayıs 2013 Cuma

Yves Rocher Krem Fondöten



Yves Rocher'in en beğendiğim fondöteni .Kusurları ve renk tonu farklılıklarını mükemmel bir şekilde gizleyerek ten renginizle bütünleştiriyor.Kapatıcılığı çok başarılı.Üzerine pudra uygulamamış olsanız dahi gün içi herhangi bir parlama problemiyle karşılaşmıyorsunuz.Özellikle nemsiz ve kuru cilt tiplerinin vazgeçilmezi olacak bir fondöten. Benim karma bir cilt tipim olmasına rağmen çok memnunum.Özellikle yüzümdeki nemsiz bölgelere adeta bakım uyguluyor.





Bendeki Bej tonu 300 numara medium olan.Buğdaya dönük bir cilt tipi için en ideali bu diyebilirim. İçeriğinde besleyici safran yağı,soya özü ve yatıştırıcı peygamber çiçeği suyu bulunuyor.7-8 saat kadar mükemmel bir kalıcılığa sahip.Üstelik makyajınızı çıkarttıktan sonra da ciltte bir toparlanma ve ışıltı hali sabit kalıyor sanki.Fondöten arayışı içinde olanlara duyurulur :)


8 yorum:

  1. Yves Rocher ürünlerini denemek istiyordum,sanırım bununla başlayabilirim. Fiyatı nedir?

    YanıtlaSil
  2. 50TL gibi bir fiyatı vardı ben anneler gününde birden fazla ürünle beraber indirimde aldım 40TL gibi bir fiyata gelmişti sanırım.Umarım sende benim kadar memnun kalırsın ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar yves rocher ürünlerinin hastasıyım:) bunu hiç denemedim şu sıralar BB kremini kullanıyorum aynı markanın ve aşk yaşıyorum en kısa zamanda yazını yazıcam blogumda beklerim:))
    oreosevenkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BB kremi de çok başarılı ben doğal roll-onlarına da bayılıyorum. İzleyicim misin canım göremedim, normalde reklam içerikli yazı yayınlamıyorum ama torpil geçtim biraz :)

      Sil
  4. benimde cildim karma deneyelim bakalım..

    YanıtlaSil
  5. Bende kullanıyorum bu fondöteni çok memnunum

    YanıtlaSil
  6. Bir fondöten manyağı olarak listeme ekledim. :)

    YanıtlaSil