21 Haziran 2013 Cuma

Tekin Acar Alışverişim


  Ne arasam elimle koymuş gibi bulduğum sıcacık çalışanlarıyla en sevdiğim kozmetik mağazalarından biri Tekin Acar! Haftasonunu bekleyemeden gidip mis kokulu bir alışveriş yaptım.
  Parfüm alışverişimde interneti tercih etmiyorum.Mağazaya girip farklı markaların yeni kokularını denediğimde tenime çok yakıştığını düşündüğüm bir parfüme yönelebiliyorum hemen. Aynı kokuyu uzun yıllar kullanabilen biri değilim malesef.Çok çabuk sıkılıyorum :)

  Calvin Klein Euphoria klasik, tenime çok yakıştırdığım kokulardan biri. Çabucak bitireceğimden şüphe etmediğim  için 100ml olan şişeyi tereddüt etmeden aldım.


  • Üst notalarda: Nar, Hurma, Gür yeşil akorlar.
  • Orta notalarda: Siyah Orkide, Champaca çiçeği.
  • Alt notalarda: Siyah menekşe, sıvı kehribar, Maun, Krem Akoru

  Bir diğer favori parfümüm Hypnose Senses.Geçen yaz çantamdan ayırmadığım bol bol sıkmama rağmen kışın da bitirmeyi başaramadığım biricik parfümüm :) Uygun bir fiyata bulunca hemen yedekledim.


  • Üst notalarda: Pembe biber
  • Orta notalarda: Osmantüs Gülü
  •   Alt notalarda: Paçuli ve Sedir

7 yorum:

  1. Hayırlı olsun :) İyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan kuzum, ck euphoria 'nın kokusunu bende çok seviyorum,ama özellikle bu serideki forbidden euphoria tam yazlık hafif şekerli bir koku olduğu için bende yeri ayrı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım . Daha hafif kokular tanimde pek kalıcı olmadığı için klasiklere ya da baharat ağırlıklı kokulara yöneliyorum bende.Tekin Acardaki bayanda önermişti forbiddeni :)

      Sil
  3. euphoria benimde severek kullandığım parfümlerden.her iki parfümüde güle güle kullan:)
    bloğunu takipteyim bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil