6 Kasım 2013 Çarşamba

NEUTROGENA® VISIBLY CLEAR® YAĞSIZ NEMLENDİRİCİ

DAHA BERRAK VE DAHA SAĞLIKLI CİLT İÇİN:
NEUTROGENA® VISIBLY CLEAR® YAĞSIZ NEMLENDİRİCİ

Dermatologların önerdiği marka Neutrogena, sivilce ve siyah noktaları ilk günden itibaren gözle görülür şekilde azaltan ve etkinliği klinik olarak kanıtlanmış “Neutrogena® Visibly Clear® Serisi”ne yepyeni bir ürün ekledi: Neutrogena® Visibly Clear® Yağsız Nemlendirici, daha sağlıklı ve temiz görünümlü bir cilt için cildi nemlendiriyor ve pürüzsüzleştiriyor.
Eşsiz formülü, sivilcelere karşı etkisi kanıtlanmış MicroClear® teknolojisini içeren Neutrogena® Visibly Clear® Yağsız Nemlendirici, günlük olarak kullanıldığında sivilcelerin azalmasına ve oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor böylece cildi pürüzsüzleştiriyor. Hafif ve kolayca emilen yapısıyla gözenekleri tıkamadan cildin tüm gün nemli ve yumuşak kalmasını sağlıyor.    Sivilce izlerinin görünümünün hafiflemesine yardımcı olarak ciltteki ton farkını ortadan kaldırıyor.

“Neutrogena® Visibly Clear® Serisi”, Yağsız Nemlendirici ile birlikte problemli ciltler için geliştirilmiş Siyah Nokta Temizleyici Tonik, 3’ü 1 arada Temizleme Jeli, Yağsız Temizleme Jeli, Hızlı Etkili Sivilce Jeli ile birlikte MicroClear® teknolojisine sahip ürünleri Siyah Nokta Temizleyici Peeling Jeli,  Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli, 2’si 1 arada Maske + Temizleme Jeli’nden oluşuyor.

Neutrogena’nın patentli Microclear teknolojisi, sivilceye neden olan fazla sebumun çözülmesine ve böylece sivilce oluşumunun hızla azalmasına neden oluyor.  Sivilce ve siyah noktaları ilk günden itibaren gözle görülebilir şekilde azaltan Neutrogena® Visibly Clear® Serisi eczane, parfümeri ve zincir marketlerde tüketicisi ile buluşuyor.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 12,90TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder