29 Nisan 2013 Pazartesi

Avon'la Tırnaklarda Bahar Coşkusu

  Blogumu takip edenlerin bildiği üzere geçen haftalarda Buse bana yolladığı tatlı hediyelerin arasına bu ojeyi de koymuş.Avon kremlerini yıllardır memnun kalarak kullanıyorum fakat ojesini hiç denememiştim.Bundan sonra vazgeçemeyebilirim.



 Dediği gibi 30 saniyede kuruma özelliğine sahip.Verdiği parlak renge de bayıldım.Serinin diğer renklerini de alıp yorumlarımı sizinle paylaşırım.Kimbilir belki de nail art bile çalışabilirim bu ilham veren canlı renklere karşı koyamayıp :)


Hediye Çekilişi Olay Regenerist Serisi

 Arkadaşlar blogumda belli bir takipçi sayısını geçtikten sonra çekiliş yapacağımı twitterda söylemiştim. Yaklaşan anneler günü nedeniyle fikrimi değiştirdim.Hem kullanışlı hem de işe yarar bir şey olması için hediyeye karar vermekte zorlandım açıkçası.Cildimiz en değerli hazinemiz diye düşünüyorum.Ona yaptığımız  bakım geleceğe yatırım bir nevi :) Bu konuda çok iyi olduğunu düşündüğüm ve annemin de kullanıp memnun kaldığı Olay Regenerist serisini hediye etmeye karar verdim.Nelerden oluşuyor bu seri bir bakalım ;


 Olay Regenerist Mikro-Yapılandırıcı Serum, zorlu işlemler olmadan cildi gözle görülür derecede sıkılaştırmak için tasarlanmış.Sadece 2haftalık  düzenli kullanımda gözle fark edilir derecede cildi sıkılaştırıyor.Çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

 Olay Regenerist Nemlendirici, sarkmaya eğilimli cilt bölgelerini,çene çizgisi ve boynu sıkılaştırır.Çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltır.Cildin gençken olduğu esnekliği ve yumuşaklığı yeniden kazandırır.






Extra bir hediye daha vermek istedim . Bioderma ürünlerinden oluşan çanta boyu 50-60 kadar tester da kazanan  izleyicime Olay Regenerist serisiyle beraber gidecek.Bunların sizin olması için şartlar çok basit ;

* İzleyicim olmanız
*Facebook sayfamı beğenmeniz
*Twitter ya da facebook üzerinden çekiliş linkimi paylaşmanız ve paylaştığınız linkleri bu yazının altına yorum olarak bırakmanız (Her farklı sosyal medya +1 çekiliş hakkı )
* Blogunuz varsa blogunuzda da çekilişimi duyurmanız +1
 Herkese şimdiden bol şans diliyorum.





 Çekilişi 12 Mayısta sonlandırıp random.org aracılığıyla kazananı açıkladıktan sonra ertesi gün hediyelerini kargoya vereceğim.Kargo tabiki bana ait.Katılımın az olması durumunda çekilişi tarihini uzatabilirim bilginize.  Bol şans, sevgilerr


27 Nisan 2013 Cumartesi

Clinique Even Better Fondöten ve Chubby Sticklerim


 Clinique even better fondöteniyle tanıştıktan sonra diğer fondötenlerimle vedalaştım :) Uzun bir süredir kullanıyorum.Kapatıcılığı ve performansı gayet iyi.%100 parfümsüz ve SPF 15 içeren bu fondöten belirgin gözeneklerim olmasına rağmen tıkamadı ve siyah nokta oluşumuna neden olmadı.BB kremlerin kapatıcılığı ve toparlayıcılığı bir yere kadar sonuçta profesyonel makyajın olmazsa olmazlarından biri fondöten.Benim aldığım zaman yanında chubby stick hediyesi yoktu malesef. O kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum ama eğer fondöten ihtiyacınız varsa alırken mutlaka sorun derim :)


Gelelim Chubby Sticklere ;
Yanda 05 nolu chunky cherrynin dudağıma vermiş olduğu rengi görüyorsunuz.Renklendirmesinin çok beğenilmediğini okumuştum bazı bloglarda.Sonuçta harika bir dudak nemlendiricisi verdiği renk de hiç fena değil.Sürdüğümüz ruj değil ya haksızmıyım ama ? :)

06 watermelona gelecek olursak onun rengini dudağımda denemeden almışdım sanırım yakışacağından çok emindim ama eve gelip deneyince işler düşündüğüm gibi gitmedi.Buğday tenimde fazla sırıttı.Belki saçımı sarıya boyama kararı alırsam birgün o zaman ev dışında,dışarı çıktığımda da nemlendirmek için kullanabilirim.


26 Nisan 2013 Cuma

Flormar Artliner ile Etkileyici Bakışlar



  Günlük makyajımda dahi eyeliner olmazsa olmazımdır.Çok uzun bir süredir kullandığım Flormar artliner klasik eyelinerlardan daha koyu ve fırçası çok güzel.Ben ilk kullandığımda çok beğendiğim için sonrasında 3-4tane alıp yedeklemiştim.İyiki de yedeklemişim diyorum.Hergün kullanmama rağmen teki rahatlıkla 5-6 ay gidiyor.Böyle minik olması da zaten küçük olan makyaj çantamda yer kaplamadığı için çok iyi.


  Güzel ve kolay sürülebilir fırçası biraz gölgelenmişti çektiğim fotoğrafta .Yandaki fotoğrafta fırçasını daha net görebilirsiniz.Etkileyici bakışlar için Flormar artlinerı çantanızdan ayırmayın derim. Sevgiler :)

25 Nisan 2013 Perşembe

L'Oréal ile Saçlarda Devrim > STEAMPOD


   L'Oréal'in gerçekten devrim niteliğinde olan Steampod yüksek hızlı buhar teknolojisi ile çalışan ilk profesyonel saç düzleştiricisi bir harika.Bugün kuaförüme düz fön istiyorum ama steampodla lütfen dediğimde bakışını görmeliydiniz :) Buse'nin de katıldığı Derya&Ferhan Şensoy kardeşlerin ev sahipliği yaptığı Steampod gecesinin fotoğraflarında saçlardaki ışıltıya bayıldım.Dev bir buhar kazanı olduğunu bilmeden önce hemen  benimde bir steampodum olmalı dedim ama ne yazıkki kuaförlerde kullanım için.Keşke bunu da saç bakım ürünleri gibi kuaförlerden satın alabilsek değil mi ? :) Kimbilir belki de  L'Oréal ilerleyen günlerde bu buhar teknolojisini evde kullanıma uygun bir düzleştiriciye uyarlar.Ne de güzel olur. 


 Peki nasıl bir devrim bu Steampod bir de L'Oréal 'in tanıtımından dinleyelim;

  En çarpıcı özelliği üstün buhar gücü olan Steampod, ilk içten buhar sağlayan profesyonel saç düzleştiricisi. Steampod'un güçlü buhar teknolojisi saç bakım ürünleri için benzersiz bir tamamlayıcı görevi görüyor. Yüksek hızlı buharlı düzleştirici ve buhar ile aktive olacak şekilde tasarlanmış formüllerin etkisi ile sıradan düzleştiriciler gibi ısı şoku yaratmadan, saç şekillendiriliyor.
Su de-mineralizasyon sistemi, saçın hassaslık derecesine ve istenen saç şekline göre ayarlanabilen beş farklı ısı seçeneği, uygulama öncesi saçı pürüzsüzleştiren ultra ince çıkarılabilir tarak, anodize seramik, ayarlanabilir plakalarla Steampod pürüzsüz, disiplinli ve ayna parlaklığına bir saç görünümü vadediyor.
 Derya&Ferhan Şensoy kardeşler de ışıl  ışıl görünüyor.En yakın zamanda sizde merhaba diyin bu teknolojiye.Sevgiler

24 Nisan 2013 Çarşamba

DARPHIN VITALSKIN


    Cildinin ışıl ışıl ve genç görünmesini isteyenler için geliştirilen bu serinin serumu ve emulsionu gerçekten harika.Benim karma ve hassas bir cilt tipim olmasına rağmen herhangi bir sorunla karşılaşmadan kullandım. Paraben içermiyor ve gözenekleri tıkamıyor. Sabah / Akşam  düzenli kullanımla cildinizdeki ışıltıyı sizde farkedebilirsiniz. Ben denedim memnun kaldım.Sizde zamana meydan okumak için estetik müdahalelerden çekiniyor ya da korkuyorsanız geleceğinizi bu seri yardımıyla garanti altına alabilirsiniz:)

23 Nisan 2013 Salı

Örgü Saç Modelleri Karması :)







Klasik örgüden sıkılıp farklılık arayanlar için çok ideal bir model.Bunun nasıl yapıldığını uygulamalı olarak anlatmadıktan sonra pek anlaşılacağını düşünmüyorum.Postun altına yapılışlarını video olarak gösteren sitenin linkini de koyacağım.





 Örgü topuzları çok modern buluyorum.Klasik kıyafetleri daha güzel taşıdıkları bir gerçek bence.
Bu modeli yardım almadan yapmanız pek mümkün değil.Linkini paylaşacağım videoda neden bunu söylediğimi anlayacaksınız :)











 Bildiğimiz klasik balerin topuzuna farklı bir uyarlama getirip örgüyle hareketlendirilmiş.Bu çok kolay bir model.Biraz farklılık yaratayım topuzumda diyenleri bir tık öne geçirir














4lü saç örgüsü diye geçen bu modelde özellikle sık saça sahipseniz hem daha güzel  duruyor hem de modeli daha belirgin gösteriyor.Benim uzun ve sağlıklı saçlarım olmasına rağmen çok sık değil bu yüzden bu modeli tercih etmiyorum.

















Görsellerin videolu anlatımı için sacport.com 'u inceleyebilirsiniz. Sevgiler :)

22 Nisan 2013 Pazartesi

Watsons Alışverişim



 Watsons alışveriş yapmaktan büyük keyif aldığım yerlerden biri.Çok sık  gittiğim için genelde parça parça ufak alışverişler yapıyorum :) Bu alışverişimde de birkaç parça ürün aldım ve sizlerlerle paylaşmak istedim.


Böğürtlenli Siyah Çaylı El Kremi >  Bahar aylarında UV ışınlarının neden olduğu hasara karşı cildi koruma altına almak için güzel bir seçim.Özellikle ellerde ilerde  oluşması muhtemel kahverengi lekelerden korunmak  için severek kullandığım bir el kremi.

Çilekli Tarçınlı El Kremi >  Çilek kokan her şeye zaafım olduğu bir gerçek.Bu kremi tamamen kokusu için alıyorum.C vitamini bakımından zengin olduğu için ellere hoş bir aydınlık veriyor.







Çilekli Dudak Balsamı >  Bu kokuya bayılıyorum.Çilekli el
kremim var da dudak balsamım neden olmasın değil mi ama:) Yatmadan önce sürüp gece boyunca dudaklarımın kurumasını ve çatlamasını önlüyorum.Çok etkili olmasa da güzel bir ürün kokusu yeter !

Güneşten Koruyucu Dudak Balsamı > İçeriğindeki SPF 30 faktörüyle dudakları güneşin zararlı etkilerine karşı koruyan bir ürün.Dudaklara doğal hafif bir pembelik de veriyor.Gün içi ihtiyaç duyduğumda ruj alt bazı olarak da kullandığım bir balsam.










Şeker kokulu ve meyve kokulu mini ıslak mendillerini seviyorum Watsons'ın. Hem çantada yer kaplamıyor hem de kokuları çok hoş.Mini boy selpakları da küçük çantaların içine sığan pratik ve kullanışlı ebatlarda.Eğer sizde benim gibi günlük hayatınızda küçük çanta kullanıyorsanız içine yer kaplar korkusu yaşamadan rahatça
atabilirsiniz.

Nivea Günlük Rutinimde Neler Var?

 

  Günlük cilt bakım ya da temizleme ürünlerim arasında mutlaka yer alan bir markadır Nivea. Soft el kremlerinden her çantama bir tane atarım mutlaka (yaz/kış el kremi kullanmayı ihmal etmediğim için yanımdan ayırmıyorum). Nivea klasik dudak balsamı da ruj sürmeyeceksem gün boyu dudağımın nemli kalmasını sağlayan sevdiğim bir balsam.Süt ve ballı dudak balsamının(sarı olan) kokusu fazla yoğun ve ağır olduğu için gece yatmadan önce kullanmayı tercih ediyorum.Gece boyu dudağımı nemli ve koruma altında tutuyor. Nivea çift taraflı makyaj temizleyicisini kullanalı çok fazla olmamasına rağmen performansını beğendim.Bir bioderma sensibio h2o değil tabi ama gayet etkili.Nivea klasik mavi krem kutu da çantamda taşımaya uygun ebatta olmadığı için gece elimi nemlendirme rutinim esnasında atlamadan kullandığım bir ürün.Evet,kısaca nivea günlük rutinimi özetledim umarım beğenmişsinizdir.Sizinde günlük rutininde mutlaka denemelisin dediğiniz favori ürünleriniz varsa ve benimle paylaşmak isterseniz postun altına yorum bırakabilirsiniz.Sevgiler :)

21 Nisan 2013 Pazar

Mac Prep + Prime Lash Serum




  Etileyici bakışlar için göz makyajı ne kadar önemliyse vurgulu bakışlar için de kirpikler bir o kadar önemli diye düşünüyorum. Kirpiklerim kendinden kıvrık ve uzun aslında ben daha da uzayıp renginin  koyulaşması için bu ürünü tercih ettim.21 gün düzenli kullanımda gözle görülür bir renk koyuluğu ve uzama gözlemleneceği söylenmişti.Sonuç mu? Düzenli olarak 1 ay kullanmama rağmen o gözle görülür farkı ben bir türlü göremedim :).Hatta bu ürünü kullandıktan sonra sabahları kirpik diplerimde kuruma ve çapaklanma oldu. Nette bu serumun beğenilmediğini  dile getiren bir yazı okumuştum alıp kendim deneyim istedim bende memnun kalmadım.





 Bu kız bu kadar anlattı görelim şu kirpiklerini diyenler için yukarıdaki fotoğrafı yükledim:) Kirpiklerimin kullanmadan önceki hali budur. Kullandıktan sonraki hali de bundan farklı değil.Umarım bu tür serumları kullanmayı düşünenler için aydınlatıcı bir yazı olmuştur.Sevgiler 











NIVEA - invisible for black & white

 Pudralı deodorantı kıyafetlerimde leke yaptığı için tercih etmezdim.Ancak nivea'nın black&white deodorantı ile karşılaşınca fikrim tamamen değişti.Siyaahlarımda ,siyahlı beyazlı kıyafetlerimde  leke korkusu yaşamadan güvenle kullanabiliyorum. Eğer sizde benim gibi leke korkusu yüzünden pudralı ürünleri tercih etmiyorsanız black&white başlamanız için iyi bir başlangıç.



 Ben koltukaltına sıktıktan 1-2 dakika sonra kıyafetimi giymeyi tercih ediyorum.Sanırım eski pudralı deodorantlarda yaşadığım problemden  sonra üstümde kaldı bu etki:) Artık siyah beyazlarım Nivea Black&White ile koruma altında


20 Nisan 2013 Cumartesi

TONI&GUY Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey





 Ne zamandır deniz tuzu etkili saç spreyini denemek istiyordum.Geçenlerde Toni&Guy'un  twitter üzerinden  hashtagiyle atılan twitlerden seçilenlere denemeleri için gönderim yapılacaktı. Benimde saçım tarzımdan ziyade adeta bir uzvum olduğu için bu fırsatı kaçırmadım.İyiki de atmışım o twiti :) küçük çanta boyu deniz tuzlu saç spreyi ve birkaç kullanımlık şampuan+saç kremi ikilisi geldi.


 Deniz suyu bilinenin aksine saçı kurutmaz ya da yıpratmaz.Deniz suyu, kan plazması gibi 104 ana element ve mineral içeriyor.Bir nevi saçımızın ihtiyaç duyduğu mineralleri deniz bize sunuyor.(Fransızlar cilt ve saç bakım ürünlerinde yoğun olarak deniz suyu ve yosunlardan yararlanıyor) Ne zaman denizden çıksam cildimin yenilendiğini ve saçlarımın ışıldadığını farkederim.Üstelik denizden çıktıktan sonra saçıma ellerimle şekil verip kurumaya bıraktığımda istediğim formu elde ederim. Toni&Guy bunu düşünüp denizi saçlarımızın ayağına kadar getirmiş daha ne olsun değil mi?

Buse'den Gelen Sürpriz :)

Güneşli bir cuma gününe uyanmış elimde kahvem önümde pc'm takılırken çalan kapıyla beraber çok cici bir paketi kucağımda buldum. Sevgili Buse bana bu güzel paketi yollamış üstelik o kadar güzel de paketlemiş ki açarken kıyamadım.Tarzından tavrına hayran olduğum ve iyiki tanımışım dediğim biri :* kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum ince düşüncesi için.İçinde neler yok ki hadi bakalım ;)

 Öncelikle şunu belirteyim tıka basa dolu  bir paketti bu:) Kutunun içine denemem için parfüm testerları ve vücut kremleri de koymuş.Parfümlerin spreyli olmasına bayıldım çantada taşımak için oldukça ideal.



 Avon Naturals serisinin duş jeli,el-vücut losyonu ve vücut spreyinden oluşan bu 3lü beni önce kokusuyla cezbetti.Kayısıyı meyve olarak sevmesemde losyonun kokusunu çok beğendim. Kolay emilim sağlıyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor.Avon'un  ürünlerini severek kullanan biri olarak Naturals serisini nasıl atlamışım diye kızdım kendime.







 Avon Mambo Melon ojenin rengi  bahar aylarında tırnakların vazgeçilmezi olmaya aday.Buse o kadar iyi okumuş ki zevkimi nokta atışı olmuş bu tercih. Nectar rengi color trend rujumu ne zaman sürsem turnaklarımı bu renkle süsleyeceğim:) Lipgloss orange glow ise renk vermiyor ama dudakta bir karıncalanmayla beraber dolgunluk hissi uyandırdı bende.Gayet hoş.




 Postun sonuna geldik , bir an sizede içindekiler hiç bitmeyecekmiş gibi geldi değil mi? :) O kadar ince ve özenle tek tek seçmiş ki  tekrar teşekkür ediyorum Buseme :) Sizde Buse'nin güzel ve dopdolu  içerikli  blogunu takip etmek isterseniz işte link >>  '' http://www.chunlibeauty.com/ ''

19 Nisan 2013 Cuma

Selam

 Merhaba Arkadaşlar;
 Bu renkli blog dünyasının uzun süredir içindeyim aslında. Hatta severek ve sürekli takip ettiğim bloggerlar da  var.Bir nevi bu blogu açmamda öncülük ettiklerini söylesem yalan olmaz hani:)  yeni bir soluk,yeni bir renk,yeni bir ses olarak aranıza geldim bende.
Peki bu blogda neler mi olacak?
Aslında blogumun isminden de anlaşılacağı üzere güzellikle alakalı püf noktalara değinip tüyolar vereceğim sizlere:)  Hepimizin kendine sıkladığı güzellik sırları vardır muhakkak  kimimizin makyaj sırları kimimizin çeşitli hilelerle istediğimiz forma sokmayı başardığımız makyaj hileleri ve daha bir çoğu bu blogda.
  Blogumda beni yalnız bırakmayacağınızı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler ve sevgiler :)