27 Mayıs 2013 Pazartesi

Ankara Kryolan Akademi Etkinliğinden Cilt Bakımı ve Makyaj Sırları

  Merhaba ,bu haftasonu eğitici bir o kadar da keyifli Kryolan Ankara Blogger Etkinliğinde çok güzel bir gün geçirdim.Öncelikle bu ayrıcalığı yaşamamı sağlayan Ebru Hanıma davetinden ötürü bir kez daha teşekkürler.Kryolan ürün müdürü ve makyaj sanatçısı Tuğçe Dilaverler'den çok önemli cilt bakımı ve makyaj sırları öğrendik. Size de bu dolu dolu geçen günü özetleyip yaşadığım keyfi ve öğrendiğim tüyoları aktarmak istiyorum.
  Öncelikle Kryolan nedir?
  Kryolan 1946'dan beri kendi labaratuarlarında geliştirdiği 16.000 farklı ürünü yine kendi labaratuarlarında üreten profesyonel makyaj lideri bir marka.ECARF sertifikasına sahip olduğu için en hassas ciltler bile herhangi bir alerjik reaksiyona maruz kalmadan güvenle kullanabilir.Tuğçe Dilaverler'in çok sevdiğim söylemiyle ''yüzü sermayesi olanlar'' için alternatifi olmayan tek tercih desem abartmış olmam!

24 Mayıs 2013 Cuma

Flormar Lights of Flowers Collection

 Flormar'ın bu cıvıl cıvıl yeni koleksiyonuyla Forum'a açılan mağazasında tanıştım.Normalde günlük makyajımda renkli farları tercih etmesemde bu göz alıcı renklere karşı koyamadım :) Mavinin hüzünlü bir ifade kattığını düşündüğüm için tercihimi pembe ve altın sarısından yana kullandım.


23 Mayıs 2013 Perşembe

Cilt Güzelliği İkonu ''Johnson's Baby''


JOHNSON’S BABY YAĞ
BEBEKSİ CİLT GÜZELLİĞİ İÇİN SIRRINIZ…

Güzelliğin en önemli göstergelerinden biri de güzel, ipeksi ve parıldayan bir cilttir.  Güzel cildin en önemli sırlarından biri ise düzenli olarak, her banyodan sonra ıslak cilde uygulanan Johnson’s baby yağ.
Bebeksi yumuşaklıkta bir  cilde kavuşmak hiç de zor değil...
Islak cilde uygulandığında kuru cilde uygulanan pek çok krem ve losyona göre, cilde 10 kata kadar daha fazla nemi hapseden Johnson’s baby yağ, 3 kolay adımda bebeklerinki gibi ipeksi yumuşaklıkta, ışıldayan bir cilt kazandırır.  İşte bebek cildi yumuşaklığında bir cilt için günlük bakım rutinine rahatça eklenecek 3 kolay adım;
1)ISLAN
2)YAĞLAN - Kurulanmadan ıslak cilt üzerine uygulayın
3)KURULAN - Cildinizin ıslaklığını havlu ile nazikçe alın

DARPHIN BODY SCRUB & SILKY MOISTURIZING LOTION

                                     YENİ! YENİ! YENİ!
AQUAPORİN ŞEFTALİ ve KAYISI BİRARAYA GELİNCE
    DARPHIN’den MUHTEŞEM KOKULU 2 VÜCUT ÜRÜNÜ ORTAYA ÇIKTI!

Gözle görülür ve uzun süreli sonuçlar için Darphin enstitü tecrübesinden ilham alarak cildi ölü hücrelerden arındırarak pürüzsüzleştiren, cilde neme doyurarak parlaklık ve ipeksi bir yumşaklık kazandıran 2 profesyonel vücut ürünü geliştirdi.
Meyveli kokusuyla Darphin’in duyumsal tecrübesini yaşatır.

Hangi Maskara?

 Makyaj konusunda en sık değiştirdiğim ürünlerden biridir maskara.Çok beğendiğim maskaraya bile yeni bir maskaraya şans vermek için yüz çevirmişliğim çoktur :)

22 Mayıs 2013 Çarşamba

Diadermine - Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli

 Günlük yüz temizleme rutinimde Clinique 3 adım serisini kullandığımdan bu yazımda bahsetmiştim TIK TIK :) Bol bol kullandığım bir ürün olduğu için alışverişimde Diadermine yüz yıkama jeline de şans tanımaya karar verdim.


19 Mayıs 2013 Pazar

Avon Color Trend Pudra

 

 Sizde benim gibi pudrayı sadece fondötenin parlamasını önlemek amaçlı kullanmıyorsanız Avon Color Trend'in bu pudrasına şans verebilirsiniz.Eğer renk tonu farklılıklarına sahip çok kuru bir cilde sahipseniz istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

17 Mayıs 2013 Cuma

Yves Rocher Krem Fondöten



Yves Rocher'in en beğendiğim fondöteni .Kusurları ve renk tonu farklılıklarını mükemmel bir şekilde gizleyerek ten renginizle bütünleştiriyor.Kapatıcılığı çok başarılı.Üzerine pudra uygulamamış olsanız dahi gün içi herhangi bir parlama problemiyle karşılaşmıyorsunuz.Özellikle nemsiz ve kuru cilt tiplerinin vazgeçilmezi olacak bir fondöten. Benim karma bir cilt tipim olmasına rağmen çok memnunum.Özellikle yüzümdeki nemsiz bölgelere adeta bakım uyguluyor.

16 Mayıs 2013 Perşembe

Loreal - Mythic Oil


 Argan yağı mucizesini artık okumayan duymayan kalmamıştır.Argan yağının saçlar için faydası bu kadar yaygın değilken kullanmaya başlamıştım.İlk kez Loreal Professionel Paris Mythic Oil ile tanıştığım bu mucizevi yağ saçlarımı daha parlak daha nemli yaptı.Saç dökülme gibi bir sorunum zaten yoktu.Sadece mevsim geçişlerinde karşılaştığım bir durum olduğundan dökülmesini engelledi diyemem.

14 Mayıs 2013 Salı

Makyaj Çantamda Neler Var ?



Aldığım bir MİM üzerine bende makyaj çantamın içinde neler var sizlerle paylaşıyorum :) Makyaj çantamda genelde  canlı renkleri tercih ediyorum.Çok süslü ve desenli detayları zaten bu kadar canlı bir renk seçiminin üstüne yakıştırmadığımdan sade olmasını tercih ettim.Şimdi bakalım bugün makyaj çantamın  içinde neler var :

Olay Total Effects BB Krem


 BB kremlerin üstüne CC kremler de çıkmış olmasına rağmen ben Olay'in BB kremini elimden düşürmüyorum. Tek kremde 7 etki daha ne olsun.Peki neymiş bunlar diyenler için;

12 Mayıs 2013 Pazar

Olay Regenerist Çekiliş Sonucu



Merhaba öncelikle çekilişime katılan herkese teşekkürler.Anneler gününe denk gelince eve gelip açıklamam tekrar tek tek incelemem  biraz zaman aldı.Şimdi kazananı açıklıyorum  >> 93 katılım extra çekiliş haklarıyla toplamda 222 haktan 206. sıraya denk gelen izleyicim Su Mercan oldu.

11 Mayıs 2013 Cumartesi

o.b.® Çevir Aç Kılıf

ÖZEL GÜNLERİNİZ ŞİMDİ YENİ o.b.® ÇEVİR AÇ KILIF İLE DAHA KONFORLU


Pedlerin özgürlüğü bitirdiği yerde o.b.® tamponun sınırsız özgürlüğü başlar!
Kadın bir jinekolog olan Dr. Judith Esser tarafından ilk defa 1950’de piyasaya sürülen o.b. tamponun yepyeni çevir-aç kılıfı ile kullanımı şimdi daha kolay. o.b® tampon pedler gibi cilt tahrişleri, hışırtı ve kötü koku problemlerine sebep olmaz. Özel günlerde maksimum rahatlık sağlayan o.b.®  tampon; günlük yaşamda hareket özgürlüğüne, serbestçe giyinmeye ve sıcak yaz günlerinde denizin keyfini çıkarmaya olanak tanır.

10 Mayıs 2013 Cuma

ÇEKİLİŞ / GIVEAWAY - ART TREND KOLAY DEĞİŞEN NEVRESİM

Merhaba ,bir önceki yazımda uzun uzun bahsettiğim  kullanışlı,  OEKO-TEX®  güvenlik sertifikasına sahip tesislerde boyanan ve en kaliteli pamuk saten kumaşların kullanıldığı  nevresime sahip olmak isteyenler için Art Trend ile sizlere güzel bir çekilişimiz var.
Nevresim değiştirme kabusunuz Art Trend markalı nevresimler sayesinde ortadan kalkacak. Bu nevresim benim olmalı diyorsanız buyrun çekilişimize :)

Golden Rose Terracotta


 Bahar yaklaşırken allık arayışına girdiğim zaman tanıştım Golden Rose Terracotta ile. Yanaklarımda mat değil de ışıltılı hafif bir görünüm elde etmek istediğim zamanlar kullanıyorum.Birçok kez sürmüş olmama rağmen hala yeni alınmış gibi azalmıyor sanki :)
İçinde ışıltıyı veren küçücük simleri var.Benim tavsiyem allık fırçanıza yoğun bir şekilde almamanız.Homojen dağılsa bile çok ışıl ışıl olması doğallıktan uzaklaştırır makyajınızı.
 Parlaklığı ve içindeki simleri flaşlı çekimimde daha detaylı görebilirsiniz.Çok az pembe tonu varmış gibi görünmesine aldanmayın. Yanağınızda baskın olan pembe oluyor.Bol ışıltılı ve göz yormayan bir pembelik.


  Gün ışığında koluma uyguladığım  allıktaki simlerin yoğunluğunu ve o hafif pembeliği görebilirsiniz.Işıl ışıl parlamak  istediğiniz bahar sabahlarında uygulayın derim ;) Sevgilerr



9 Mayıs 2013 Perşembe

Art Trend ile Kolay Değişen Nevresimler


 Art Trend – En Kolay Değişen Nevresimler…

Nevresim değiştirmek bir kâbustur, özellikle de bu işi genellikle tek başınıza yapıyorsanız… Art Trend markalı nevresimler işte bu problemi çözmek üzere tasarlandı. Dünyanın en kaliteli fermuarının kullanıldığı ve 2D ile 3D olarak adlandırdıkları iki özel dikiş tekniği ile üretilen Art Trend koleksiyonu sayesinde nevresim değiştirmek artık herkesin tek başına, kolaylıkla yapabileceği bir iş haline geldi. Art Trend’in getirdiği rahatlık bu kadar da değil. Her nevresimin içinde iki yorgan iliği var; yorganlarınıza dikeceğiniz iki düğme sayesinde yorganlarınızın nevresimin içinde hareket ederek sizi rahatsız etmesini engelleyebilirsiniz. Art Trend ürünlerinde insan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek şekilde OEKO-TEX® güvenlik sertifikasına sahip tesislerde boyanan, en kaliteli pamuk satenler kumaşlar kullanılıyor. Nevresimler ürünlere değer katan el yapımı, özel kutularda sunuluyor. Koleksiyon gözü yormayan düz renklerden seçiliyor; bazı modeller özel nakış makinelerinde işlenen modern motiflerle süsleniyor. Markanın hedefi kullanışlı, kaliteli, şık, kadınlar kadar erkeklerin de beğenecekleri bir koleksiyon üretmek; bu işi gerçekten de başarmış gözüküyorlar.
  İster nakışlı ister nakışsız  çift kişilik/tek kişilik  tercih edebileceğiniz bu pratik tasarımı daha yakından inceleyelim.




Sunduğu  renk çeşitliliğiyle de bu pratik ve kullanışlı tasarıma kim sahip olmak istemez ki. 





*Basın Bültenidir

7 Mayıs 2013 Salı

Sosyal Medya Tasarımları :)


 Bu şeker tasarımlar karşıma çıkınca sizlerle de paylaşmak istedim. Ne kadar şeker görünüyorlar değil mi? :) Wikipedia beni çok güldürdü.Youtube biraz salon hanımefendisini andırmıyor mu ne dersiniz? Twitter nasıl da cool öyle. Ya google düğünü var sanırım :)  Yahoo bu ne marjinallik görmemiş olayım lütfen.Msn pabucu dama atılmış olsa da her daim cıvıl cıvılım izlenimi veriyor.Facebook devam et inanıyorum tarzını bulabilirsin sende. Hadi şimdi sizden yorum alalım.Nasıl görünüyorlar ? :)

 * Resim alıntıdır

Maybelline Affinitone Fondöten



  Maybelline'nin bu affinitone fondöteninden memnun kaldığımı söyleyemem.Fondöteni pompasından sıkıp fırça ya da sünger yardımıyla cildinize sürdüğünüz zaman sanki kalıp gibi suratınızda kalıyor emicilik neredeyse hiç yok.Bir kaç saat sonra da mimik çizgilerine doluyor ve kötü bir görünüme sebep oluyor.Cilt tipime uygun bir ton almış  olmama rağmen alt bazından ötürü beni ruh gibi gösterdiğini söyleyebilirim.Ykm'den aldığım bu fondötenin bu kadar yanıltıcı çıkmasına üzüldüm doğrusu.


Bezelye büyüklüğünden bile daha küçük bir miktar sıktığımda cilt emmediği için çok geniş bir alana dağılabiliyor.


 Keşke kalıp gibi durmasaydı da en azından  favori fondötenlerim arasına giremese de  ara sıra uygulayıp çıkabileceğim bir fondöten olsaydı.

5 Mayıs 2013 Pazar

Pastel Ojelerim



 Pastel'in bütün ojelerine ba-yı-lı-yo-rum :) Sanırım markaya karşı da büyük bir sempatim var.Her şeyden önce bir yerli bir marka ve avrupa standartlarında üretim yapıyor. Ayrıca 4 zararlı madde olan ''Toluene,DPT(Dibutyl Phthalate),Camphor ve Formaldehyde resin'' içermiyor.  Yılbaşı serisi 315(simli beyaz),316(kahve- altın yaldızlı simli) ve 317(kırmızı simli) benim hala çok severek kullandığım 3lüm.Bu ara cıvıl cıvıl yepyeni pastel serisinin tanıtımını gördüm blog arkadaşlarımda .Gerçekten bahara yakışır güzellikte ve renk renk.Her kıyafetinize ,her rujunuza uydurabileceğiniz Pastelleriniz olsun mutlaka diye mesaj veriyor adeta:)


 Kırmızı olmazsa olmazıdır her oje koleksiyoncusunun.Bende ojelerim arasında eksik etmiyorum bu rengi.Bildiğiniz gibi  oje - ruj kombinasyonu çok önemli ne zaman kırmızı tonlarında ruj sürsem tırnağımda pastel 130 numarayla karşılaşmanız olası.Benim favori kırmızım bu ya sizin? 






















LANCOME'DEN FAVORİM > VISIONNAIRE

   
 Lancome 'un favori ürün olmayı hak edecek kadar etkili.Üstelik cilt tipiniz ne olursa olsun (kuru-karma-yağlı)  kullanabilirsiniz.Peki
kimler kullanmalı? Eğer gözeneklerinizden şikayetçiyseniz ,cilt kusurlarınızı dengeleyen homojen bir cilt görünümüne kavuşmak istiyorsanız ve kırışıklıklara karşı önlem almak istiyorsanız bu ürün tam sizlik



 Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum gece tonikle temizlediğim cildime  sağ yanak-solyanak-burun-çene-alın  olarak 5 küçük fıs sıkıp dairesel hareketlerle yukarı doğru yediriyorum.Hafif bir karıncalanmayla cildin kendini yenileme belirtisini hissettiren bir ürün.Hassas göz çevreniz için bile kullanımı öneriliyor. (Ben her ne kadar göz çevremde kullanmaya cesaret edemesem de )

 Şişeyi bitirene kadar gece bakımımda ihmal etmeyeceğim favori ürünümü sizlerle de paylaşmak istedim.Benim gibi gözenek problemi yaşayanların da favori ürünü olacağına inanıyorum. Şişeyi bitirdiğimde de yeni bir postla cildimde yarattığı etkiyi mutlaka paylaşırım.Sevgiler

4 Mayıs 2013 Cumartesi

VICHY - Normaderm Özel Temizleme Solüsyonu


 Vichy'nin makyaj temizliğinde benim için çok anlamlı bir yeri var :) İlk temizleme solüsyonu olarak bu elimde gördüğünüz Normaderm serisinden başladım ve öyle de devam edip gitti.Kullandığım ilk günden itibaren o kadar memnunum ki alternatif temizleyicilere yönelmedim.Hem hassas bir şekilde bütün makyajı çıkarıyor hem de nemli bırakıyor.Cildinizi kurutma gibi bir sorun yaşatmıyor size.


 İçeriğine göz atalım biraz da;
 Paraben,alkol,renklendirici ve sabun içermemesi bile  başlı başına bir tercih sebebi.Göz makyajımı çıkarmada ben farklı bir ürün kullanıyorum fakat bu ürünü gözleriniz içinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Özellikle benim gibi hassas ve karma(yağlıya dönük) bir cilt tipine sahipseniz hiçbir alerjik reaksiyonla karşılaşmadan gönül rahatlığıyla makyajınızı çıkarabilirsiniz. Umarım makyaj temizleme solüsyonu arayanlar için aydınlatıcı bir post olmuştur.Sevgiler :)

3 Mayıs 2013 Cuma

Bioderma Sebium Pore Refiner


 Bioderma'nın  karma ve yağlı ciltler için gözeneklerin belirginliğini azaltmaya yardımcı bu kremi harika bir makyaj bazı.Benimde karma ve hassas bir cilt yapısına sahip olduğumu önceki yazımda bahsetmiştim.Gözeneklerim çok açık olmamasına rağmen yinede cilt tipimden ötürü belirgin.Bunu geçirecek mucizevi bir ürün ararken arkadaşımın tavsiyesi üzerine bunu aldım.Düzenli kullanımda gözeneklerimi sıklaştırdığını söyleyemem fakat sürdüğünüz zaman  gözenekleri tıkamadan  pürüzsüzlük ve aydınlık veriyor.Özellikle makyaj alt bazı olarak kullandığımda harika sonuçlar verdiğini söylesem abartmış olmam :)
















 Kullanmaya başladığınızdan itibaran 9 aylık bir sürede kullanıp bitirmeniz öneriliyor.Günde 1 ya da 2 kez T bölgesinde düzenli kullanımla da gözenek probleminizi azaltmaya yardımcı.Kimbilir belki de benim gözeneklerim biraz inatçıdır :) Bakalım sizler düzenli kullanımda nasıl sonuçlar elde edeceksiniz?
















 Daha  önce bu ürünü kullandıysanız sizde benimle görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Sevgiler :)

Pastel Star Lips ile Dudaklar Nemli ve Parlak


 Pastel'in Star Lips serisinden en enn ennn beğenerek kullandığım 2 rengini sizinle de paylaşmak istedim :)  Soldaki bana kırmızıyı sevdiren 517  Carmen rengi sağdaki ise daha doğal dudak görünümüne sahip olmak isteyenlerin tercih edebileceği 502 Ada


502 Ada dudağınızın kendi rengini belirginleştirirken nemli ve ışıltılı kalmasını sağlayacak doğal bir tonda.

517 Carmen ise kendini ben burdayım diye belli etmeyen belirgin ama içindeki ışıltılarla daha da yumuşak bir kırmızı.Benim gibi vurgulu net kırmızıları beğenmiyorsanız bu renk tam size göre







* Dudaklarınızı kurutmayan nemli bir yapıya sahip ki ben buna bayılıyorum.

* Parlaklık etkisi daha çok lip balmlardaki  gibi  yani rujun renginin önüne geçmeyecek hoş bir parlaklık

* Çok hafif ve ince yapıda bir ruj olduğundan gün içi tazeleme gereği duyabilirsiniz.

* İçeriğindeki B5 vitamini de dudaklarınızıda yatıştırıcı ve tahriş önleyici bir etkiye sahip.

 Ben severek kullanıyorum , sizler de kullandığınızda yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.Sevgiler







CLINIQUE 3 Adım Serisi


  Işıl ışıl bütün çevresel faktörlerden arınmış temiz bir cilt için  Clinique 3 Adım serisi benim favorilerimden.İlk serimi bitirince anneler günü kampanyası olur mu olmaz mı bekleyemeden hemen gidip aldım.Düzenli kullanım konusunda biraz titiz davranıyorum :)



 Benim cilt tipim karma T bölgemde de dönem dönem kuruma olduğu için tercihim 2numaralı seri oluyor.Toplamda 4 seri olduğu için cilt analizi yaptırmadan size en faydalı temizleyiciyi bilemezsiniz.O yüzden önce cilt analizini yaptırıp cildimiz için uygun seriyi alıyoruz.
1.Adım Temizleme
Sabah ve akşam günde 2 defa makyajda arındırdığınız cilde masaj yaparak uygulayıp duruluyorsunuz.Burada önemli olan bol su ile durulayıp kalıntı bırakmamak.Fazla köpürmüyor ama çok güzel temizliyor.
2.Adım Arındırma
Temizleme sonrası cildi ferahlatan harika bir tonik.Sivilce ve siyah nokta oluşumunu engellemek için atlanmaması gerek diye düşünüyorum.
3.Adım Nemlendirme
Cildin kaybettiği nemi kazandırmak için bu aşama çok önemli.Cildi temizleyip tonile arındırdıktan sonra tamamen dış etkile karşı savunmasız bırakmış oluruz ki bu temizlik hiçbir anlam ifade etmez.Nemlendirme işlevi bir nevi kalkan gibi korur cildi.


Sizde cildinizi temizleyin arındırın ve nemlendirin
1. Set - Kuru Ciltler için
2. Set Kuru/Karma Ciltler için
3. Set Karma/Yağlıya dönük ciltler için
4. Set ise Yağlı Ciltler için
En etkili sonuç için cildinize uygun seti alın. Keyifli bakımlar :)





Bu kutuda ne var ? :)


Evetttt! bu adı gibi tatlı kutuda acaba ne var ? :) Benim açarken yaşadığım heyecanı postumda sizlerle de paylaşmak istedim.Kutuyu açıyorum beni karşılayan beyazlı pembeli şeker mi şeker  keseyi de aştıktan sonra çok beğendiğim tasarıma kavuşuyorum :)
   
   Aksesuarlar güzelliğimizi tamamlayan ince dokunuşlardır bence.Her kombinimde kullandığım farklı farklı aksesuarlarım var benimde.Bu tasarım ürünü Ayça Sytmen'in.Görselde göstermeyip kendime sakladığım tatlı notuyla ve güzel dilekleriyle gelen bu şık tasarımı bileğimdeki yerini aldı.

      Güzel,pozitif enerjiye çok önem verdiğim ve iyi bir sinerji yarattığını düşündüğümü her fırsatta dile getiririm.Notundaki temenniler o kadar hoş ki ne zaman koluma taksam o günüm en güzel şekilde geçer dediğim gibi tamamen yarattığı sinerjiden kaynaklanan bir durum bu. Bileklikte kırmızıdan-sarıya,sarıdan-yeşile kadar bütün renkler yazılmış. O zaman renklerin gücü adına birkez daha teşekkürler Ayça Sytmen :)

2 Mayıs 2013 Perşembe

ESTEE LAUDER - Advanced Night Repair

 Estee Lauder'in her gece düzenli kullandığım serumlarından birini sizlerle de paylaşmak istiyorum.Her cilt tipinin güvenle kullabileceği bir serum.Cildin hızla yaşlanmasına neden olan çevresel faktörler cilt DNA'nıza zarar vermesin diye geliştirilmiş.Uyguladığınız zaman   cildimde hiçbir değişim ve etki yaratmadı sanmanız doğal.Düzenli kullanımda hem cilt hasarlarını onarıp hem de sizi çevresel faktörlerden bir kalkan gibi ne kadar güçlü koruduğunu anlayacaksınız.



Cildin kendini hızlı bir yenileme süreci içine girdiği gece,birkaç damla uygulayıp dairesel hareketlerle cildinizin her köşesine (boyun bölgesini de atlamayalım ) masaj yaparak dağıtın.Bu serum diğer serumlar gibi ciltte bir hareketlendirme oluşturmuyor.Cilt kolayca emiyor zaten.

 En önemlisi de  cilt DNA'sına zarar verici özellikteki çevresel etmenleri nötralize edebiliyor olması.20li yaşlarda bu tür serumların kullanılması çok önemli diye düşünüyorum.Cilldinizin genç görünümü alıp 30lu 40lı yaşlara taşıyan bu güzellik iksirine ihtiyacımız var :)





Kullananlar da benimle fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim :) Sevgiler