28 Haziran 2013 Cuma

Golden Rose - Rich Color Serisi


  Golden Rose'nin beni büyüleyen Rich Color serisi sadece tırnaklarıma değil ruhuma da renk kattı.Nasıl mı? Şöyle ki o gün hangi rengi sürdüysem o rengin ifade ettiği ruh haline bürünüyorum :) Renklerin ifade ettiği anlamları yazımın sonunda paylaşacağım.Sonuna kadar dikkatlice okumanızda fayda var.
  Golden Rose Rich Color serisinde kullandığı dayanıklı ve kalın fırçasıyla rahat bir şekilde tırnağa sürülebiliyor.Fırçayı şişeye bir kez batırmanız yeterli.Fırçası kalın olduğu için sürerken geniş bir alana yayılıyor.Tek hamlede sürme rahatlığı sunuyor.Yüksek bütçeli ojelere  alternatif renk seçenekleri ve yeni fırçasıyla Golden Rose bir harika!

21 Haziran 2013 Cuma

Tekin Acar Alışverişim


  Ne arasam elimle koymuş gibi bulduğum sıcacık çalışanlarıyla en sevdiğim kozmetik mağazalarından biri Tekin Acar! Haftasonunu bekleyemeden gidip mis kokulu bir alışveriş yaptım.
  Parfüm alışverişimde interneti tercih etmiyorum.Mağazaya girip farklı markaların yeni kokularını denediğimde tenime çok yakıştığını düşündüğüm bir parfüme yönelebiliyorum hemen. Aynı kokuyu uzun yıllar kullanabilen biri değilim malesef.Çok çabuk sıkılıyorum :)

19 Haziran 2013 Çarşamba

DARPHIN MELAPROTECTION İLE YAZ BOYU GÜNEŞ LEKELERİNDEN KORUNUN

MELAPROTECTION
Bu yaz cildinizi lekelere karşı korumak için
sadece güneş koruyucusu mu kullanacaksınız?
Yaz aylarında da kullanılabilen güçlü leke serumu MELAPERFECT ile güçlü anti-oksidan özelliği ile cilde anti-aging koruma sağlayan VITALPROTECTION SPF50 güçlerini birleştirdi ve ortaya MELAPROTECTION çıktı! Harika ambalajı, uygun fiyatı ve etkili sonucu ile ikili, bu yaz lekesiz güneş keyfi vaad ediyor..
Hem leke bakımı..

MELAPERFECT; koyu lekelere karşı devrim yaratan teknoloji, lazer teknolojisinden ilham alan etkis ile nadir botanik özlerle zenginleştirilmiş ilk koyu leke karşıtı bakımdır.
İçerikler:
Zerdeçal ve Kantaron Özü: gibi çok güçlü anti-oksidan koruma.
Trametes özü: cildin fazla melaninini azaltma yeteneğini arttırır.
Salisilik Asit: hücre yenilenmesini arttırarak daha berrak ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. 

Hem koruma..
VITALPROTECTION SPF50; Çok güçlü bir koruma olmasına rağmen, fluid tarzında ultra-hafif mükemmel yapısı, yoğun nem verme özelliği ile Vitalprotection; tüm yıl boyu nefes alan, nemli ve tam anlamıyla korunan bir cilt vaad ediyor.
İçerik: 
Bitkisel kalkan: Güçlü antioksidan Alpyıldızı çiçeği serbest radikalleri nötralize eder.
Enzimatik kalkan: VenuceaneTM doğal enzimatik sistemi güçlendirir.
Hücresel kalkan: Güneş reaksiyonlu enzim UV ışınlarını kullanarak DNA’yı onarır.
Yasemin, Gül ve Narenciye meyvelerinden gelen mükemmel kokusu..

İkili Fiyatı: 307TL

*Basın Bültenidir

Küpe Tasarımım

  Severek aldığımız aksesuarlarımız ah bir de zaman içinde kararmasa ,renk atımı olmasa ne güzel olur değil mi ? Altın suyuna batırılmış aksesuarlara parfüm temas etmediği sürece herhangi bir kararma meydana gemiyor.Hatta Çok sevdiğim bir aksesuar tasarımcısı olan Ayça Sytmen altın suyuna batırılan aksesuarların tül bir kese içinde saklandığında uzun yıllar parlaklığını koruduğu tüyosunu da vermişti. Kıyafetleri renklendiren, bambaşka bir hava katan en önemli tamamlayıcılar aksesuarlarımız değil mi?
  Kararan aksesuarlar artık kabusumuz olmasın! Çok severek aldığım pudra rengi küpelerimin altın sarısı halkaları kısa bir kullanım sonrası malesef karardı.

Çocuklara En Eğlenceli Karne Hediyeleri Watsons'ta

Çocuklara en eğlenceli karne hediyeleri
Watsons’ta

Uzun bir okul maratonundan sonra tatile çıkan çocukları mutlu edecek hediyeler Watsons’ta! Angry Birds tasarımlı deniz ürünlerinden, çocuklara özel güneş koruyucu ürünlere, eğlenceli ve renkli birçok seçenek Watsons mağazalarında.
Çocukların eğlenceli kahramanı Angry Birds şişme top 3,99 TL 

Angry Birds çocuk deniz yatağı ise sadece 12,90TL 

Denizde ve havuzda çocukların üzerinden inmek istemeyeceği şişme jet ski 12,90 TL

 Miine’den  katlanabilir alışveriş çantası seçenekleri 4,99 TL



 Solait’in çocuklar için özel nemlendirici ve güneşten koruyucu losyonu GKF 50’nin fiyatı ise 25,25TL

Watsons’ta her zaman daha fazlası var.

vine: @watsonsturkiye

*Basın Bültenidir

14 Haziran 2013 Cuma

Watsons'tan Babalar Günü'ne Özel İndirim


Güzelliğiniz ve kişisel bakımınız için aradığınız herşeyi bulabileceğiniz Watsons, babaları unutmuyor ve onlara özel bu günü indirimlerle kutluyor.


16 Haziran Babalar Günü için Watsons, 14-15-16 Haziran tarihleri arasında tüm erkek parfümleri ve erkek parfüm setlerinde %40; Dove Men ve Gilette Deo ürünlerinde %50 indirim uyguluyor.
Watsons yine aynı tarihlerdePalmolive men, Fa men, Arko men, Nivea for men, Adidas, Axe, Watsons Men, Superdrug Men duş jellerindenbir alana bir hediye ediyor!
Kampanyalardan faydalanmak içinWatsons mağazalarına gelin; Babalar Günü hediye alternatiflerini keşfedin. 
Watsons’ta her zaman daha fazlası var.
vine: @watsonsturkiye

*Basın Bültenidir

13 Haziran 2013 Perşembe

Bio Nesia Argan Yağı ve Zeytin Yağı Özlü El & Vücut Bakım Losyonu

 Argan yağı ile bu kadar popüler olmadan önce ilk kez şampuanını deneyip bu yazımda da yorumlarıma yer vermiştim TIK TIK  .Çok kısa bir kullanım sonrasında bile saçlarımı daha canlı,parlak ve sağlıklı gösterdiği için de o gün bugündür vazgeçmedim bu mucizevi yağdan.
 Lila Kutu sayesinde tanışma fırsatı bulduğum Bio Nesia Argan Yağı & Zeytin Yağı Özlü losyonda vazgeçilmezlerim arasındaki yerini aldı.Çok az miktarda kullanımda bile cildi yumuşacık ve pürüzsüz yapıyor.İçeriğindeki zeytin yağı cildi beslerken argan yağı da canlılık ve parlaklık veriyor.Cilt tarafından kolay emiliyor ve cilt uzun süre nemli kalıyor.


12 Haziran 2013 Çarşamba

Yves Rocher Jardins du Monde Lavantalı Roll On

Yves Rocher'ın bu muhteşem lavanta kokulu roll on'u yaz aylarında severek kullandığım ürünler arasında.Koltukaltında hiçbir kalıntı ve leke bırakmayan bu ürün mis gibi lavanta kokusuyla gün boyu temiz ve ferah bir his yaratıyor.Bir roll on'dan beklenmeyecek kalıcılıkta.Kıyafetlerimde de hiçbir şekilde sarı leke bırakmadı.


9 Haziran 2013 Pazar

Vücut Tipine Uygun Bikini Seçimi

Yaz için tatil planları yaptığımız şu ara vücut proporsiyonuna uygun bikini seçimi çok önemli.Buna dikkat etmeden rengine ve desenine göre bikini seçimi ile istemeden vücut kusurlarınızı belirgin hale getirebilirsiniz.Peki bunun önüne geçmek için nelere dikkat etmeliyiz? Hangi bikini üstü hangi göğüsü destekler? Basenleri vurgulamak ya da kapatmak için hangi bikini altı tercih edilmeli?

3 Haziran 2013 Pazartesi

Şimdi Birlik Beraberlik Zamanı!

Tüm Türkiye sokaklarda! Modanın,makyajın değil! Birlik ve beraberliğin, nöbetin zamanı!!!

Aert Trend Kolay Değişen Nevresim Çekilişi Sonucu

Merhaba, Art Trend firmasıyla gerçekleştirmiş olduğumuz çekilişin talihlisi belli oldu. Kendisi  şartları yerine getiren ve 67.yorumu bırakan takipçim Zeynep Aybar oldu.Tebrikler, iletişim bilgilerini mail atmanı bekliyoruz.Güzel günlerde kullanman dileğiyle,sevgiler.

1 Haziran 2013 Cumartesi

NEUTROGENA AYAK KREMLERİ

 NEUTROGENA AYAK KREMLERİ İLE
YAZ BOYUNCA SAĞLIKLI VE PÜRÜZSÜZ AYAKLAR
Parmak arası terliklerin, açık ayakkabıların, yüksek topuklu sandaletlerin mevsimi geldi.. Düzenli bakım yapılmazsa kuruluk problemi, topuk çatlakları ve nasır yaz boyunca ayakların peşini bırakmaz.  Dermatologlarla geliştirilmiş Neutrogena Ayak Kremleri yaz boyunca dış etkenlerden daha çok etkilenen ayaklardaki kuruluk, topuk çatlakları ve nasır problemlerine kolayca son verir. 
Dünyadaki en sert ve en soğuk iklim koşullarına karşı cildi korumak için 35 yıl önce Norveç’de yaratılan özel formül ile üretilen Neutrogena Ayak Kremleri, gliserinle zenginleştirilmiş eşsiz yapısı ile cildi sararak en kuru ciltlere anında ve uzun süreli rahatlama hissi sağlar.   Etkisi klinik testler ile kanıtlanmış Neutrogena Ayak Kremleri, 24 saat boyunca etkilidir. Yağlı veya yapışkan bir his vermez; özel formülü cilt tarafından kolayca emildiğinden çoraplarda  kalıntı bırakmaz ve leke yapmaz.
Sağlıklı ve pürüzsüz ayaklara sahip olmak isteyenlerin tercihi Norveç Formüllü Ayak Kremleri; kuruluk, topuk çatlakları ve nasır problemleri ile başa çıkan 3 farklı seçeneğe sahiptir.