30 Temmuz 2013 Salı

Pangea Organics - Facial Mask

  Haftada 2 kez yüz maskesiyle cildimi canlandırmayı seviyorum.Yeni denemeye başladığım ve çok memnun kaldığım bu maskeyi sizlerle de paylaşmak istedim.Pangea Organics'in bu maskesi hem cildi sıkılaştıran hem ölü hücreleri attıran hem de parlaklık veren bir maske.Tamamen organik olması da tercih etmemde büyük bir artı.

Watsons Hız Kesmeden Büyümeye Devam Ediyor

WATSONS YENİ MAĞAZALARI İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR...

Watsons'tan 8 yeni mağaza

Farklı pazarlardaki 11,000’den fazla mağazası ile dünyanın en büyük uluslararası  güzellik ve kişisel bakım perakendecisi A.S. Watson Group’un bir üyesi olan Watsons Türkiye, ülke çapında büyümesini her geçen gün açtığı yeni mağazaları ile sürdürüyor.
Cilt bakımından vücut bakımına, saç bakımından aksesuara kadar günlük hayatta herkesin ihtiyacı olan yüzlerce çeşit ürünü bir arada bulabileceğiniz Watsons;son 3 ayda açılan Ankara Erasta Park,Ankara Antares, İstanbul Novada, Kahramanmaraş Piazza,  İstanbul Axis, İstanbul Kale Outlet,Bodrum Palmarinamağazaları ve bu haftasonu açılan İstanbul Mecidiyeköy mağazası ile hız kesmeden büyümeye devam ediyor.
Bugün için Türkiye’nin 36 şehirde faaliyet gösteren Watsons, açacağı yeni mağazalarla diğer şehirlerde de müşterileriyle buluşmaya devam edecek.
Watsons’ta her zaman daha fazlası var.

Vine: @watsonsturkiye
 *Basın bültenidir

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Hello Kitty Nail Polish

  Kıyafetim ojem ve makyajım uyum içinde olmalı diyorsanız sizde bendensiniz :) Ailede modacı olmasının da etkisi mi nedir küçük yaşımdan beri doğru kombinlerle,uyumlurenklerle aram çok iyi. Hello  Kitty aksesuar ve makyaj ürünlerine bayıldığım bir gerçek.Şimdi de ojeleriyle aşk yaşıyorum.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Johnson’s Baby Yağ Yazın En Işıltılı Bacaklarını Seçiyor

Işıltını Modaya Yansıt...

Johnson’s Baby Yağ Yazın En Işıltılı Bacaklarını Seçiyor
Güzel bir bacak dekoltesi için ince ve uzun bacaklar kadar pürüzsüz bir cilt ve parlak bir ten de şart diyen cilt güzellik ikonu Johnson’s Baby Yağ,  Vogue Türkiye işbirliğinde düzenlediği eğlenceli yarışma ile yazın en ışıltılı bacaklarını seçiyor.

18 Temmuz 2013 Perşembe

La Roche - Posay Hydreane Legere

                   
  Yüzünüzü nemlendirmek konusunda sizde benim kadar hassassanız bu nemlendiriciyi denemenizi öneririm.Hassas bir cilde sahip olduğum için hiçbir reaksiyonla karşılaşmadan güvenle kullanıyorum.Tercih etme sebeplerimden en önemlisi selenyum açısından zengin olan termal su içermesi.Bu sayede cilt tarafından kolayca emiliyor ve cilt hassasiyetini azaltıyor. Üstelik paraben de içermiyor.

16 Temmuz 2013 Salı

Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi ile Yumuşak ve Tek Adımda Temizlik

Dermatologlar tarafından geliştirilen Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi; suya dayanıklı rimeller ve göz makyajı ürünlerini gözü acıtmadan, tahriş etmeden tek adımda çıkarıyor. Çalkalanınca aktif hale gelen özel yapısı ile kolay temizlik sağlayan ve lens kullananlar tarafından da tercih edilen Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi kullanım sonrasında ciltte yağlı bir kalıntı bırakmıyor, göz çevresinde yağ bezecikleri oluşumuna engel oluyor.
Göz çevresindeki derinin çok ince ve hassas olması sebebi ile kolay tahriş olabileceğini ve erken yıpranarak kırışabileceğini vurgulayan uzmanlar; göz bölgesinde kullanılan makyaj ürünlerinin ciltte uzun süre bekletilmemesine ve temizlenirken sert hareketlerden kaçınılması gerektiğine özellikle dikkat çekiyor.  
Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi içeriğindeki aloe ve salatalık özleri ile tek adımda yumuşak ve kolay temizlik sağlarken, cilde yeniden canlılık ve ferahlık hissi veriyor.


Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 18,90 TL
*Basın Bültenidir

L'OCCITANE ORGANIC BODY LOTION


Merhaba güzel izleyicilerim. Bu yazımda sizlere çok beğenerek kullandığım L'occitane 'nin lavantalı vücut losyonundan bahsedeceğim. Özellikle kuru ve nerdeyse pul pul dökülecek cilt tipine sahipseniz bu losyon tam sizlik.Yağlı bir his bırakmadan vücut tarafından kolayca emiliyor ve kuru bölgeler canlı nemli bir görünüme kavuşuyor.

15 Temmuz 2013 Pazartesi

Watsons Mobil Uygulaması Yayında


Watsons Türkiye Mobil uygulaması ile ister cebinizde ister tabletinizde Watsons ayrıcalıkları hep sizinle! 
Watsons’ın indirimlerine, güncel fırsatlarına, haberlerine ve güzellik önerilerine cep telefonunuzdan ve tabletinizden anında ulaşmanızı sağlayan Watsons mobil uygulaması yayında!


Android ve iOS işletim sistemine sahip tüm cep telefonu ve tabletlerle uyumlu Watsons Mobil uygulaması sayesinde Watsons mağazalarındaki güncel kampanyalardan anında haberdar olabilir, size en yakın Watsons mağazasını harita üzerinden kolayca görebilirsiniz. Üstelik yeni ürünler, güzellik ipuçları, sürpriz fırsatlar ve Watsons aylık kataloğu da bu uygulama ile parmaklarınızın ucunda...!
Watsons Mobil uygulamasını indirmek için:

Watsons'ta her zaman daha fazlası var...

vine: @watsonsturkiye

Hobby Anti Bacterial El Temizleme Jeli


Gün içi bakterilerle en çok karşı karşıya kalan ellerimiz için üretilmiş bu çanta boyu jel son zamanlardaki favorim.Bu sıcak havalarda terlemeden ötürü ellerimde bir yapışkanlık hissettiğim zamanlarda da sık sık kullanıyorum.

11 Temmuz 2013 Perşembe

Watsons Yenilikleri Bitmiyor


 Aradığım her şeyi tek bir mağazada kolaylıkla bulduğum Watsons'ın yenilikleri bitmiyor. Üstelik Watsons sayesinde bizlerde yenileniyor ve bu güzel değişime gönderdiği tatlı hediye kutusuyla ''Merhaba'' diyoruz.Çok teşekkürler Watsons.

  Sizlerde bu yenilikleri takip etmek ve sahip olmak için en yakınınızdaki Watsons şubesini ziyaret edebilir.Watsons dünyasının sonsuz alternatiflerini keşfedebilirsiniz.Sevgiler ;)

vine: @watsonsturkiye

10 Temmuz 2013 Çarşamba

ART TREND’DEN 5 KİŞİYE HEDİYE


  Hepinize merhaba! Mayıs ayında sizlere nevresim değiştirmeyi kolaylaştırmak için özel olarak geliştirilen Art Trend markalı nevresim koleksiyonundan bahsetmiştim.Kaçıranlar olduysa bu yazıma göz atabilir TIK TIK .O tarihte firma ile ortak bir hediye çekilişi de yapmıştık ve oldukça büyük bir katılım olmuştu. Şimdi Art Trend ile birlikte yeni bir kampanya daha düzenliyor ve hepinizi bu yeni çekilişimize de katılmaya davet ediyoruz.

5 üyemizin görseldeki çok özel ve kullanışlı tırnak makasını kazanacağı bu çekilişe katılmak için şartlar aşağıda:




·     İzleyicim olun
·     Art Trend’in Facebook sayfasını beğenerek takibe alın ve herkese açık bir şekilde Facebook’da paylaşın https://www.facebook.com/pages/Art-Trend/521809101189987
·     Art Trend Twitter sayfasını takipe alın  https://twitter.com/arttrendtr
·     Kampanyamızı Facebook ve Twitter’da duyurup linkini ve e-mail adresinizi yorum olarak


Çekilişimize son katılım tarihi 31 Temmuz Çarşamba günüdür. Hediye kazanan talihliler 1 Ağustos tarihinde yapılacak çekilişle belirlenecek ve hediyeleri aynı gün kargoya verilecektir. Üstelik kargo bedeli de firma tarafından karşılanıyor J

8 Temmuz 2013 Pazartesi

Bio Nesia Argan Yağı ve Zeytin Yağı Özlü El & Vücut Bakım Losyonu Hediye

  Merhaba sevgili takipçilerim :* Bir süredir blogda hediye vermediğimi farkettim. Sizler için ne hediye edebilirim diye düşünürken aklıma yaklaşık 1 aydır kullandığım ve çok memnun kaldığım Bio Nesia Argan Yağı ve Zeytin Yağı Özlü El & Vücut Bakım Losyonu geldi.Elimde açılmamış bir adet bulunduğu için bir şanslı takipçim bu güzel hediyenin sahibi olacak.
  Geçen ay yazmış olduğum bu postta ürün açıklamasına ve yorumlarıma detaylı bir şekilde yer vermiştim. Göz atmak isteyenler ve okumamış olanlar  TIK TIK


 %100 organik argan yağı içermesi cildinizin yumuşacık olmasında en büyük etken. Paraben içermediği için sizde benim gibi hassas bir cilt tipine sahipseniz  güvenle kullanabilirsiniz. Lila Kutu'da fiyatı 24.90TL satın almak isteyenler için  TIK TIK 

Çekilişime katılıp şansını denemek isteyen takipçilerim içinse herhangi bir şart yok.Sadece yorum olarak isim ve e-mail bırakmanız yeterli. 31 Temmuz günü kazananı açıklayıp aynı gün içinde hediyesini kargoya vereceğim.Tabiki kargo bana ait. Hepinize bol şans :*

NOT:Aynı gün sonuçlandırmam gereken bir çekiliş daha olduğu için gerekli kontrolleri de yapmam açısından 18Ağustos'a kadar çekiliş tarihini uzatıyorum.Bilginize sevgiler 


4 Temmuz 2013 Perşembe

Mavala Mavadry Oje Kurutucu-Renk Canlandırıcı


  Zaman, hepimiz için şüphesiz çok değerli ve önemli bir kavram.Özellikle yoğun okul/iş temposuna ayak uydurmaya çalışırken kendimize vakit ayırmayı ihmal edebiliyoruz.Tam evden çıkarken sürdüğüm oje artık kurumuştur  diye elimi çantaya atıp bulaştırdığım,ayakkabımı bağlayacağım diye bulaştırmışlığım çoktur :)
  Mavala Mavadry'ı çıkararak kendimize ayırdığımız zamandan çalmayalım istemiş olacak ki Mavadry'ı ojenin üzerine sürer sürmez hızlı bir şekilde kuruyor.Aynı zamanda sürdüğünüz ojenin rengi de daha canlı ve net görünüyor.

LISTERINE® STAY WHITE İLE GÜLÜŞÜNÜZ BEMBEYAZ KALSIN

LISTERINE® STAY WHITE Süpermarketlerde...

LISTERINE® STAY WHITE İLE GÜLÜŞÜNÜZ BEMBEYAZ KALSIN



100 yılın üzerindeki geçmişi ile Dünya’da ve Türkiye’de en çok tercih edilen ağız bakım ürünü LISTERINE®, dişlerin daha beyaz kalmasını sağlayan çeşidi LISTERINE® STAY WHITE ile artık Türkiye’de tüm marketlerde...
Ağız ve diş bakımının tam yapılmadığı durumlarda diş çevresinde biriken yiyecek artıkları bakteri plağı oluşumuna neden olur.  Ağızda temizlenmemiş plak, tükürük ile birleşerek tartar (diş taşı) oluşturur ve zaman içinde dişlerin sararmasına neden olur. Dişi fırçalama sonrasında kalan ve plak oluşumuna neden olan bakterilere karşı koruyan LISTERINE® STAY WHITE, formülündeki özel içeriği ile dişlerin daha beyaz kalmasını sağlar
LISTERINE® STAY WHITE, diğer Listerine® çeşitlerinde olduğu gibi plak oluşumunu engelleyerek dişlerin iltihaplanmasını önleyen etkisinin yanı sıra anti- tartar etkiyi kuvvetlediren özel bir içeriğe sahiptir. Leke oluşumunu önlemek için plak ve tartar birikimini azalttığı klinik olarak kanıtlanmış olanLISTERINE® STAY WHITE, dişlerin daha temiz ve parlak olmasını sağlarken doğal beyazlığını korur. Fırçalama ile ulaşılamayan alanlara ulaşan  LISTERINE®STAY WHITE günde 2 kez kullanıldığında plak oluşumuna karşı 24 saat koruma sağlar ve nefesi tazeler.
Günlük ağız bakımına özen göstermek diş lekelerini daha oluşmadan engellemeye yardımcı olur.  Diş ipi ve diş fırçası ile sadece sınırlı bir ağız temizliği sağlanır.  Komple ağız hijyeni için bunların yanı sıra günde iki kez, sabah ve akşam Ağız Bakım Ürünü kullanmak gerekir. LISTERINE®  Ağız Bakım Ürünlerinin ulaşılması güç alanlara ulaşarak diş eti hastalıkları ve ağız kokusunun ana nedeni olan bakteri plağını azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır.

LISTERINE® STAY WHITE 
250 ml Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 10,50.-TLLISTERINE® STAY WHITE 500 ml Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 17,90.-TL

*Basın Bültenidir

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Deodorant ve Roll on Tercihlerim


  Sıcaklarla savaşırken bakterilerle mücadele etme kısmını bu işin profesyonellerine bıraktım :) Benim tercihim 8x4,Nivea,Dove,Yves Rocher ve Fa'dan yana.Aynı kokuyu uzun süre kullanamama gibi bir huyum olduğu için nerdeyse bütün markaların en sevdiğim kokularını alıyorum.