29 Kasım 2013 Cuma

Tekin Acar Cosmetics’ten En Renkli Yılbaşı Hediyeleri

Tekin Acar Cosmetics’ten En Renkli Yılbaşı Hediyeleri
Tekin Acar Cosmetics, binlerce ürün seçeneğiyle Yılbaşı’nda hem kendini hem de sevdiklerini şımartmak isteyen kozmetik tutkunlarının imdadına koşuyor. Tekin Acar Cosmetics mağazalarına gelenler yeni yıl hediyesi olarak ünlü lüks markalarının ürünlerini çok özel fiyatlarla alabiliyorlar. Ayrıca tüm Tekin Acar Cosmetics mağazalarında  ''World'e özel 8 taksit” fırsatı da yılbaşı alışverişleriniz için avantajlı bir ödeme seçeneği olarak sizleri bekliyor.

Yılbaşı’na Özel Hediye Alternatifleri... 
Tekin Acar Cosmetics, geniş ürün gamı, eğlenceli ve farklı ürünleri, uygun fiyatlarıyla Yılbaşı’nda de ilk tercih edilen hediye noktalarından biri oluyor. Yeni yıl öncesi sevdiklerine hediye almak için Tekin Acar Cosmetics mağazalarına uğrayan herkes, Tekin Acar Cosmetics’in eğlence ile ihtişamı bir arada sunan mağazasında aradığından fazlasını buluyor.
*Basın bültenidir

27 Kasım 2013 Çarşamba

Aşkınızı Şansa Bırakmamak için Bayer'den Tavsiyeler

askisansabirakma.com web sitesi ve i-phone/ipad aplikasyonu; kadın ve erkeklere mutlu bir ilişki için rehberlik ediyor.

Sunduğu yenilikçi çözümlerle alanında lider olan Bayer Kadın Sağlığı Bölümü, cinsel sağlık ve doğum kontrol yöntemi konusuna dikkat çekmek ve gerek kadınları gerekse erkekleri bilgilendirmek amacıyla; askisansabirakma platformunu kurdu. Web sitesi ve i-phone/ipad uygulaması ile kullanıcılara ulaşan platform; yakın zamanda android uygulamasını da kullanıcıların tercihine sunacak.

askisansabirakma.com; kadınların bir ay içinde oluşan hormonal değişimleri konusunda hem kadın hem de erkekleri bilgilendirmenin ve bu konuda tavsiyeler vermenin yanı sıra; karşı cins hakkında yüz yüze sormaya çekinilen soruları yöneltebileceğiniz bir forum da sunuyor. Aynı zamanda Aşkı Şansa Bırakma uygulamasını Iphone ve Ipad’inize yükleyerek istediğiniz her yerde ve her zaman erişim sağlayabiliyorsunuz.

Aşkı Şansa Bırakma iphone/ipad uygulamasında yer alan periyod takibi bölümü, bir ay içindeki hormonal değişimleri ve bunların etkileri konusunda daha fazla bilgi edinmek ve bu konuda gerekli önlemleri almak isteyen kadınlar için ideal bir çözüm sunuyor. Bunun için, adetinizin ilk günü, süresi gibi bilgilerinizi bir kere girmeniz yeterli. Periyod takibi, sizin hormonlarınızdaki değişimlere göre bu süreçte size yol gösteriyor. Hatta dilerseniz partnerinizi bu konuda önceden uyarabiliyorsunuz. Uygulamanın erkek kullanıcıları ise; partnerleri için aynı bilgileri girerek; adet öncesi sendrom, doğurganlığın yüksek seviyede olduğu, cinsel isteğin arttığı günler gibi konularda uyarılabiliyorlar.

Aşkı Şansa Bırakma, “acaba bugün doğum kontrol hapımı almış mıydım?” sorusunu tamamen ortadan kaldırıyor. Tek yapmanız gereken; hap kullanımınızı günlük olarak işaretlemeniz. Bırakın, uygulama sizin için takip etsin ve size hatırlatma yapsın. Üstelik bu uyarıları, dışarıdan anlaşılmayacak şekilde özel şifrelerle yapıyor.

Karşı cins ne düşünüyor?

Herkesin aklında karşı cinsle ilgili cevaplayamadığı ve sormaya çekindiği sorular vardır. Bayer Kadın Sağlığı bu düşünceden yola çıkarak Aşkı Şansa Bırakma kullanıcıları için bir forum oluşturdu. Karşı cinsle ilgili merak ettiğiniz ve yanıt aradığınız soruları sorunduğunuzda, karşı cinsten gerçek kişiler sizin için yanıtlıyor.

Aşkınızı Şansa Bırakmamak için Özel Tavsiyeler

askisansabirakma, kadın ve erkeklere doğum kontrol yöntemleri ve cinsel sağlık konusunda doğru ve bilgilendirici bir kaynak olma niteliği taşıyor. Modern doğum kontrol yöntemleri hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz uygulama aynı zamanda, sağlıklı bir cinsel ilişki için hayatınızı kolaylaştıracak ipuçları sunuyor.
Uygulamaya erişmek için hemen www.askisansabirakma.com adresine girebilir veya App Store’dan telefonunuz veya tabletinize indirebilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir. bayer

19 Kasım 2013 Salı

Veet, Her 10 Kadından 9'unun Tercihi!

Dünya depilasyon pazarının lider markası Veet, 80 yıllık tecrübesiyle ve kullanımı kolay ürünleriyle her yıl 30 milyondan fazla kadının güzelliğine hizmet ediyor. Farklı yaşlardaki ve yaşam tarzlarındaki kadınların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için Veet, geliştirdiği ürünlerini 2001 yılından beri Türk kadınlarına da sunuyor.


 Kadınların parlak ve ipeksi pürüzsüz bir cilde sahip olmalarını sağlayan ve güzelliğine ışık tutan Veet, üstelik Türkiye’de de her 10 kadından 9’unun tercihi!


Kadınların Veet ile kavuştukları pürüzsüz ve yumuşacık ciltleriyle istedikleri kıyafeti özgürce giyebilmeleri ve kendilerini her zaman bakımlı ve güzel hissetmelerinin ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Veet, moda, güzellik ve bakım önerileriyle de her zaman kadınların yanında olmayı hedefliyor.

Bu sene Türkiye’nin en güzel ve bakımlı kadınlarından biri olan Bade İşcil Süalp ile sosyal medyada “Hissettiğin Gibi Giyin” adlı, stil dolu bir kampanya hayata geçiren Veet, her kadının hissettiği gibi giyinerek çok daha güzel ve alımlı görüneceğini söylüyor. Bu doğrultuda Veet, sosyal medya hesaplarından da her zaman hissettiği gibi giyinen Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan kadınlara özel paylaştığı moda, stil ve bakım önerileri ile de kadınların büyük beğenisini kazanıyor.

Veet ve Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan moda trendlerini, stil önerilerini ve kendini daha güzel hissettirecek bakım önerilerini öğrenmek ve göz kamaştırmak için hemen tıkla:
facebook.com/Veetturkiye
twitter.com/veettr
instagram.com/veettr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

18 Kasım 2013 Pazartesi

Avon instinct

Megan Fox' un "içgüdülerini uyandıran" Avon'un yeni parfümü İnstinct benden tam puan aldı.Ne çok ağır ne de çok hafif.Daha önce hiçbir parfümde tercih etmediğim kamelya kokusu baskın.Parfümü kalıcı kılan nota da bu.

17 Kasım 2013 Pazar

WATSONS ÇALIŞANLARINDAN ANLAMLI KOŞU

WATSONS İYİLİK PEŞİNDE KOŞUYOR
Watsons çalışanları, 17 Kasım Pazar günü düzenlenecek Avrasya Maratonu’nda,Türkiye'nin ilk ve tek Yardımseverlik Koşu Grubu Adım Adım Oluşumu ile birlikte TEGV’e destek için koşuyor.
Her adımlarını, Van depreminin ardından eğitimleri aksayan çocuklara destek için atacak olan Watsons çalışanları, düzenledikleri Yardımseverlik Koşusu'yla Van Erciş’te TEGV bağışları ile inşa edilen TEGV Öğrenim Birimi’nin işletme giderlerine destek olacak. 
Watsons çalışanları, tüm tanıdıkları ile paylaştıkları Bağış Çağrısı mektupları ile herkesi çocuklarımızın eğitimi için bağış yapmaya ve bu koşuya destek olmaya davet ediyor.   
Web:                    www.watsons.com.tr
Facebook:          www.facebook.com/watsonsturkiye
Twitter:                               www.twitter.com/watsonsturkiye
Youtube:             www.youtube.com/watsonsturkiye
Instagram:          www.instagram.com/watsonsturkiye
Foursquare:       www.foursquare.com/watsonsturkiye
Vine:                     @watsonsturkiye

12 Kasım 2013 Salı

Çekiliş Günlüğü :)

Merhaba! Yoğun ders programım ve projeler yüzünden biraz ayrı kalmıştım sizlerden :) Bu sırada bir sürü ürün deneyip sizlerle paylaşacak çok şey biriktirdim.Twitter hesabım( https://twitter.com/Beril56 )  üzerinden geçen aylarda Seval'in ( https://twitter.com/svlzx ) aşağıda görselini paylaştığım bu çok  şık makyaj çantası çekilişine katılmıştım.

Veee 311 kişi arasından kazanan şanslı isim ben oldum.Geçenlerde Seval'in paylaştığı görsel üzerinden bende sizinle paylaşıyorum bu sonucu :)



  Görselde kırmızısını gördüğünüz çantanın bu rengi çok rabet gördüğü için stoklarda yokmuş.Bende zaten siyah aşığı biri olarak Seval'e siyahı beni daha çok memnun eder dedim ve o da bana siyahını hediye etti. Dün uzun uzun güzel sohbetler eşliğinde hem birbirimizi tanıdık hem de bu güzel hediyesini bana elden verdi.Bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine.
  Ayrıca buluşmayla ilgili detayları belirttiği yazısını okumayan varsa TIK TIK :)


Benim için Beren Saat'e benziyor demiş.Çok severim kendisini bu güzel benzetme ve sıcacık yazısı için de ayrıca teşekkür ediyorum.Seval o kadar içtenki.Çok samimi,güzel ve kariyer sahibi biri.Onu  bu vasıtayla tanıdığıma çok memnun oldum. Seval'in yeni çekilişleri olacak onu takip etmenizde fayda var ;) Hoşçakalın ...

6 Kasım 2013 Çarşamba

NEUTROGENA® VISIBLY CLEAR® YAĞSIZ NEMLENDİRİCİ

DAHA BERRAK VE DAHA SAĞLIKLI CİLT İÇİN:
NEUTROGENA® VISIBLY CLEAR® YAĞSIZ NEMLENDİRİCİ

Dermatologların önerdiği marka Neutrogena, sivilce ve siyah noktaları ilk günden itibaren gözle görülür şekilde azaltan ve etkinliği klinik olarak kanıtlanmış “Neutrogena® Visibly Clear® Serisi”ne yepyeni bir ürün ekledi: Neutrogena® Visibly Clear® Yağsız Nemlendirici, daha sağlıklı ve temiz görünümlü bir cilt için cildi nemlendiriyor ve pürüzsüzleştiriyor.
Eşsiz formülü, sivilcelere karşı etkisi kanıtlanmış MicroClear® teknolojisini içeren Neutrogena® Visibly Clear® Yağsız Nemlendirici, günlük olarak kullanıldığında sivilcelerin azalmasına ve oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor böylece cildi pürüzsüzleştiriyor. Hafif ve kolayca emilen yapısıyla gözenekleri tıkamadan cildin tüm gün nemli ve yumuşak kalmasını sağlıyor.    Sivilce izlerinin görünümünün hafiflemesine yardımcı olarak ciltteki ton farkını ortadan kaldırıyor.

“Neutrogena® Visibly Clear® Serisi”, Yağsız Nemlendirici ile birlikte problemli ciltler için geliştirilmiş Siyah Nokta Temizleyici Tonik, 3’ü 1 arada Temizleme Jeli, Yağsız Temizleme Jeli, Hızlı Etkili Sivilce Jeli ile birlikte MicroClear® teknolojisine sahip ürünleri Siyah Nokta Temizleyici Peeling Jeli,  Arındırıcı Yüz Temizleme Jeli, 2’si 1 arada Maske + Temizleme Jeli’nden oluşuyor.

Neutrogena’nın patentli Microclear teknolojisi, sivilceye neden olan fazla sebumun çözülmesine ve böylece sivilce oluşumunun hızla azalmasına neden oluyor.  Sivilce ve siyah noktaları ilk günden itibaren gözle görülebilir şekilde azaltan Neutrogena® Visibly Clear® Serisi eczane, parfümeri ve zincir marketlerde tüketicisi ile buluşuyor.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 12,90TL