22 Şubat 2014 Cumartesi

Kremsiz Asla!

 Herkese mutlu haftasonları:) Havalar bu kadar muhteşemken ellerim nasılsa çatlamaz diye krem sürmeden çıkmak olmaz! Bu konuda eminim benim kadar hassas olanlarınız vardır.
 Soldan sağa başlayalım o zaman :)
 Nivea Soft  çantamdan eksik etmediğim el kremlerimden.Hem hafif hem de emilimi rahat. Watsons strawberrie&milkshake H Bella serisi kadar yumuşak ve güzel. La Roche Posay çok kuru ciltlerin genelde yüz kremi olarak tercih ettikleri bir krem.Benim cildim karma olduğu için bendeki bu çeşidini el kremi olarak kullanıyorum. Loccitane'ye gelince ben lavantalısını aldığıma pişman oldum.Çünkü çok keskin bir kokusu var.El kreminde naturel,meyveli kokular tercih edilmesi daha doğru.
 Bakımlı güzel haftasonları olsun xoxo :)

2 yorum:

  1. bunların yanında birde watsons ın gece uygulanan el kremini tavsiye ederim. içinde a vitamini kapsülleri var emilimi biraz geç olsada hem el hemde tırnak bakımı için şahane bir krem ve kokusuda gayet soft. beğeneceğini tahmin ediyorum. dönem dönem indirimede giriyor ona da bir şans vermelisin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tırnak bakımı içinde şahane olması beni şimdiden cezbetti. Teşekkürler tavsiyen için watsonsa gittiğimde mutlaka denemek için alacağım :)

      Sil