29 Ocak 2014 Çarşamba

Çekilişimin Kazananı Hediyeleriyle Buluşurken

Geçen haftalarda Milupa /Aptamil mamaları ve devam sütü içeren annelere özel bir çekilişim olmuştu. Çekilişimin kazananı Çiğdem Ağırbaş Öztürk de Ankara'dan olunca hediyelerini hemen vermek istedim. 

28 Ocak 2014 Salı

Annelere Özel Şartsız Koşulsuz ÇEKİLİŞ SONUCU


Merhabalar... 
Öncelikle gecikme için kusura bakmayın.Çekilişi geç sonuçlandırmak istemezdim fakat ince ince eleyip titiz bir çekiliş yaptığım için fazlaca  içime sindi.Bir hesaptan 2şer 3er katılımlar olmuş onları aradan çıkardıktan sonra çekilişimi kazanan isim Çiğdem Ağırbaş Öztürk oldu. Tebrik  ediyorum.Bana twitterdan ya da mail adresimden ulaşırsan bebeğini hemen mamalarına kavuşturabilirim. 

Daha çok çekiliş olacak takipte kalın ... 
Sevgiler 

22 Ocak 2014 Çarşamba

En Etkileyici Parfümler

Özgür, duru, romantik, baştan çıkarıcı… Tarzınız ne olursa olsun kısa bir araştırmayla hayalini kurduğunuz parfüme ulaşmanız an meselesi. Parfüm seçiminde notaların tene uyumu ve uyandırdığı duygular kadar şişe tasarımının etkileyici olması da önemli. Parfümünüz bir bütün olarak sizi yansıtmalı. Bu amaçla sizler için en etkileyici parfüm şişelerini derledik.

Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire, küçük siyah elbisenin fenomen hikayesiyle romantik aynı zamanda yaramaz ve baştan çıkarıcı kadınlara sesleniyor.



Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Paco Rabanne Invictus

Sizi erkeklerin yeni güçlü dünyasına çağıran Paco Rabanne Invictus’un tasarımı da kendisi gibi yenilmez!



Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Marc Jacobs Daisy

Zamanında yaratıcı tasarımıyla FIFI ödüllerini de kazanan Marc Jacobs Daisy, senelere meydan okuyor ve orijinalliğini koruyor. Şişe tasarımı parfümün adı gibi papatya şeklinde ve çok renkli! Enerjik ve cesur kadınların seçimi Marc Jacobs Daisy, meyveli notalarıyla bağımlılık yaratıyor.



Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Roberto Cavalli Just Cavalli

Piton, cam ve metalin birleşimiyle hayat bulan tasarım, Cavalli erkeğinin baştan çıkarıcı karakterini ve tutkusunu yansıtıyor.

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Flower in the Air

Flower in the Air, şişe tasarımında her detayın ne kadar önemli olduğunu gösteren bir diğer parfüm. Çiçeklerin özgürlüğünden esinlenen tasarım, kırmızının enerjisinden yararlanıyor ve kısalığıyla Flower by Kenzo ile arasındaki bağı vurguluyor.



Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Lolita Lempicka Feminine

Lolita Lempicka Feminine, elma şeklindeki tasarımı ve mor rengiyle masallar kadar tutkulu!



Bu ürünü incelemek için tıklayın.

İçlerinden hiçbiri size göre değil mi? Ya da parfümünüzü değiştirmek mi istemiyorsunuz Hepsiburada’da 99,90 TL’den başlayan fiyatlarla alabileceğiniz yüzlerce parfüm modelini inceleyebilirsiniz veya kendi parfümünüzün Hepsiburada.com’daki fiyatına göz atabilirsiniz. Hepsiburada.com’daki parfümler için tıklayın. :)

Bir boomads advertorial içeriğidir.

17 Ocak 2014 Cuma

Bebak Yüz Temizleme Jeli & Tonik

  Merhaba sevgili takipçilerim. Sizlere 1 aydır düzenli olarak kullandığım Bebak yüz temizleme jeli ve toniğinden bahsetmek istiyorum. Belki sizde benim gibi güvenle  kullanabileceğiniz,etkili sonuçlar elde edeceğiniz yüz temizleme jeli ve toniği arayışı içinde olabilirsiniz.Ben aradığımı buldum ! :)

14 Ocak 2014 Salı

Annelere Özel Şartsız Koşulsuz Çekiliş

  Merhabalar blogumdan yoğun sınav maratonu ve projeler yüzünden bir süre ayrı kalmıştım. Gelir gelmez de ufak bir çekiliş yapıp anneleri ve tatlı bebeklerini mutlu etmek istedim.
  Çekiliş bugün itibariyle başlıyor ve 3 gün sonra sonlandıracağım.18 Ocakta çekiliş sonucunu paylaşacağım.
PS: Gecikme için kusura bakmayın.Bazı çift katılımcıların elenmesi ve şehir belirtmeyen katılımcılar için  çekilişi 25 Ocak'ta yapacağım.