25 Mart 2015 Çarşamba

Damla Çikolatalı Kurabiye


 İçimdeki yemek aşkını daha fazla bastıramadım :) Sevgili Tavsiye Kanalı'nın gönderdiği Luna paketiyle ve düzenlediği harika yarışmayla sunumumu konuşturmak istedim.Öncelikle bütün tavsiye melekleri gibi bende bayıla bayıla bana uyan bütün kampanyalarda yer alıyor,elimden geldiğince bütün sosyal medya hesaplarımdan paylaşımda bulunuyorum.

 Gel gelelim benim bir oturuşta hepsini bitirdiğim leziz tarifime :)

Malzemeler :
-250gr Luna
-2 Fincan Pudra Şekeri
-2 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
-Damla Çikolata
-Aldığı Kadar Un(Malzemeleri karıştırmaya başlayınca kulak memesi kıvamına gelecek şekilde)

 Oda sıcaklığında yumuşamış 250gr Luna'ya 2fincan pudra şekeri koyup yoğuruyoruz.2çay kaşığı kabartma tozunu ilave edip aldığı kadar un koyup kulak memesi kıvamında yumuşak bir hamur elde ediyoruz. Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elimizde yuvarlayıp bastırıyoruz ve tepsiye diziyoruz.Damla çikolatalarıyla üzerini süsleyip 180 derecelik ısıtılmış fırına sürüyoruz.Kurabiyelerimiz pembeleşince çıkarıyoruz. Soğuduktan sonra da üzerinde pudra şekeri serpmeyi unutmuyoruz :)

 Gördüğünüz gibi hem kolay hem lezzetli bu tarifi misafir baskınlarında,hazırlıksız yakalandığınızda da kolayca çayın önünde ikram edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun. Siz de benimle tariflerinizi paylaşmak isterseniz yorum bırakabilirsiniz. İçinizdeki yemek aşkına bir katkım olduysa ne mutlu bana :)

2 yorum:

  1. merhabalar çok lezzetli görünüyor ellerinize sağlık bu arada bloğunuzu çok beğendim e takibe aldım bende beklerim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim biraz zahmetli ama sonucuna değiyor lezzeti :) Sizin blogunuzda bir o kadar güzel

      Sil