9 Temmuz 2015 Perşembe

Gardırobundan Çok Özel Parçaları Meraklılarıyla Buluşturuyor

KENDİ sizi hem sohbete, hem alışverişe davet ediyor…

Gardırobundan Çok Özel Parçaları Meraklılarıyla Buluşturuyor



Pop müzik dünyasının tarzıyla konuşulan isimlerinden olan Kendi, büyük beğeni toplayan sahne kostümlerinden günlük hayatta kullandığı pek çok marka, aksesuar ve kıyafetini meraklıların beğenisine sunuyor. 11 Temmuz Cumartesi günü 12:00 – 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Kendi’s Garage Sale, herkesi sohbet ve alışveriş dolu bir gün geçirmeye davet ediyor.
Kendi Cosmetics Showroom’da gerçekleştirilecek organizasyonda birçok marka da ürünleriyle orada olacak. Pretty Ruffle, Yaappaa, Semra Ecer, Lotus Love, Pupa Pillows ve Kendi Cosmetics gibi başarılı markaların ürünleri yüzde 30 indirimle satışa sunulacak. Kubcakes Bakery'nin harika Cupcakelerini tadacağınız, sohbet ve alışveriş keyfini bir arada yaşayacağınız Kendi Garage Sale’de katılım ücretsiz.
Sokak Hayvanları Unutulmadı
Kendi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyonda hayvanlar da unutulmadı. Tüm gün boyunca çay ve kahveden elde edilen gelir sokak hayvanlarına bağışlanacak. Bir yanda alışveriş yapıp, sohbet ederek keyifli bir gün geçirirken diğer yanda da hayvanlara yardımcı olacağınız bu organizasyonu kaçırmayın. 11 Temmuz Cumartesi günü Kendi’s Garage Sale’e davetlisiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder