15 Kasım 2015 Pazar

Nivea Lip Butter - Frambuaz



 Nivea'nın bu yenilesi Frambuazlı Lip Butter'ını bilmeyen yoktur.Denememiş olanınız varsa da bu yazımdan sonra denemek isteyecektir bence :) 

 Birkaç ay önce Watsons'dan 9.90TL'ye satın almıştım. Kesinlikle dudakta yapış yapış bir his bırakmıyor.Diğer lip butterler gibi yoğun bir parlaklıkta vermiyor.Hafif parlaklık ve yoğun frambuaz kokusuyla dudaklarınızı nemlendiriyor.

 Özellikle kışın dudakları benim gibi çabuk kuruyanlar varsa gün içi tazeleme ihtiyacı hissedeceklerdir.Çünkü çok yoğun bir nemlendirmesi yok.Aslında bu bir bakıma iyi.Yoğun bir yağ tabakasını dudağımda hissetmektense sık sık tazelemeyi tercih ederim.

 Dudağıma mat ruj tercih edeceğim günlerde ruj sürmeden 10dakika önce lip butterımı sürüp daha sonra rujumu uyguladığımda rujun daha uzun süre dudağımda kalmasını sağlamış oluyorum.

 Tek sevmediğim özelliği parmakla uygulamak zorunda olmamız ancak onu pek hijyenik bulmadığımdan dudağımı içine sokmayı daha sonra parmağımla dağıtmayı tercih ediyorum.Siz de denediyseniz yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim. 

4 yorum:

  1. Vanilyalısını denemiştim ben de gerçekten anlattığın gibi nem ve parlaklık tam kararında.Frambuazlıya da şans vermeye karar verdim.Sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisin kokusuna bayılacaksın! Sevgiler :)

      Sil
  2. Bu tarz ürünleri neden ruj gibi yapmazlar anlamıyorum :(

    YanıtlaSil