26 Kasım 2015 Perşembe

Elidor Kuru Şampuan

  Elidor'un canlandırıcı kuru şampuanını 2aydır çantamdan ayırmıyorum.İlk kullandığımda saçıma çok  yakından uyguladığım için verimli bir sonuç alamamıştım.Daha sonra arkasında yazan açıklamaya uygun bir şekilde kullandığımda beklenen sonucu aldım.
 
 Nasıl kullandığıma gelecek olursak; 20cm uzaķlıktan sıkıp 1dakika boyunca saç diplerime masaj yapıp tarıyorum ve saçlarım yeni yıkanmışçasına ahenkle dans ediyor :) Günün koşturmacası arasında elimle saçlarıma çok fazla temastan ötürü doğal olarak diplerde yağlanmaya sebep oluyor.Bu temas bir de çevresel faktörlerle birleşince hem saçım yağlanıyor hem de bundan ötürü hacmi düşüyor.İşte tam o an çantamda bir kurtarıcı olduğunu  bilmek beni mutlu ediyor.

 Acil durumlarda günümü kurtardığı için ben çantamdan ayırmıyorum.Peki sizin favori kuru şampuanınız hangisi?

22 Kasım 2015 Pazar

Gratis Alışverişi

  Merhaba Gratisin 20-21Kasımdaki müthiş indirimini duymayan kalmamıştır. 300. mağazasını açan Gratis tüm  ürünlerde %40 + Gratis karta %10 indirim yaptı.Duyar duymaz mağazaya ışınlansam da stoklar çabucak erimişti haliyle.

17 Kasım 2015 Salı

Vaseline Aloe Fresh Vücut Kremi


  Vaseline marka krem çeşitlerinin kokusuna ve nemlendirmesine bayılıyorum. Uzun süre nemli,yumuşacık ve parlak bir cilt için düzenli kullanımı tavsiye ediliyor.Tabi ben sadece kış aylarında düzenli kullanabiliyorum.O da zaten çok kuru bir cilt tipim olmadığından kışın soğuktan oluşabilecek çatlaklara engel olması için.

 Cilt tarafından emilimi ve yağlı bir his bırakmaması markanın kremlerinin başarısında en büyük ölçüt bence.

 Gelelim içeriğine ... Ne yazık ki içeriğine o kadar bayıldığım söylenemez çünkü paraben içeriyor.Ben kokusunu ve nemlendirmesini çok beğendiğim için bunu gözardı ediyorum.

Küçük kavanoz çanta içi kullanıma çok uygun.Gerçi ben yaz kış bavul çanta tercih ettiğim için ebat çok da farketmiyor açıkçası :)



15 Kasım 2015 Pazar

Dove Bakım Seti

 Geçen haftalarda Dove twitter hesabında bir yarışma düzenlemişti ve ben de #Gratiste3DoveAl2Öde hashtagiyle 3 arkadaşımı etiketleyip bu güzel Dove bakım setini kazanan şanslılardan olmuştum.
 Paketin içeriğine gelecek olursak çok şık bir çantada kuru ciltler için besleyici vücut sütü, kokusuna ve gün boyu ferah tutan performansına bayıldığım ve normalde de severek kullandığım dove original deodorant, seyahat boyu duş jeli ve 2 adet dove sabun.

 İçeriğinin güzelliğine ve nemlendirmesine bayıldığım Dove cream barı zaten severek kullanıyordum. Aynı şekilde Dove'nin deodorantını da öyle. Dove besleyici vücut sütü ve duş jelini denememiştim. Çok kuru bir cilt tipim olmadığından vücut sütü bana yoğun gelebilir diye düşünüyorum. Deneyip,içeriğine bakıp sizlerle detaylı bir şekilde yorumlarımı paylaşacağım.Teşekkürler Dove, sevgiler arkadaşlar.

Nivea Lip Butter - Frambuaz



 Nivea'nın bu yenilesi Frambuazlı Lip Butter'ını bilmeyen yoktur.Denememiş olanınız varsa da bu yazımdan sonra denemek isteyecektir bence :) 

 Birkaç ay önce Watsons'dan 9.90TL'ye satın almıştım. Kesinlikle dudakta yapış yapış bir his bırakmıyor.Diğer lip butterler gibi yoğun bir parlaklıkta vermiyor.Hafif parlaklık ve yoğun frambuaz kokusuyla dudaklarınızı nemlendiriyor.

 Özellikle kışın dudakları benim gibi çabuk kuruyanlar varsa gün içi tazeleme ihtiyacı hissedeceklerdir.Çünkü çok yoğun bir nemlendirmesi yok.Aslında bu bir bakıma iyi.Yoğun bir yağ tabakasını dudağımda hissetmektense sık sık tazelemeyi tercih ederim.

 Dudağıma mat ruj tercih edeceğim günlerde ruj sürmeden 10dakika önce lip butterımı sürüp daha sonra rujumu uyguladığımda rujun daha uzun süre dudağımda kalmasını sağlamış oluyorum.

 Tek sevmediğim özelliği parmakla uygulamak zorunda olmamız ancak onu pek hijyenik bulmadığımdan dudağımı içine sokmayı daha sonra parmağımla dağıtmayı tercih ediyorum.Siz de denediyseniz yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.